Iubitorii de mişcare, aşteptaţi la „Crosul Tineretului” de la Jibou

Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj organizează astăzi „Crosul Tineretului” la Jibou, un eveniment la care sunt aşteptaţi atât elevi, cât şi adulţi.

Concursul este la prima ediţie şi va fi organizat la trei categorii: elevi din clasele VII – VIII, elevi din clasele IX – XII şi adulţi. Fetele din clasele VII – VIII vor alerga o cursă de 400 de metri, iar băieţii, 600 de metri. Fetele din clasele IX – XII vor alerga 600 de metri, iar la masculin, cursa va fi de 800 de metri. Pentru adulţi se va organiza o cursă open, în care, la feminin se va alerga 800 de metri, iar la masculin, 1000.
Înscrierile la concurs se pot efectua începând cu ora 11, în faţa Casei de Cultură din Jibou.
Startul primei ediţii a „Corsului Tineretului” va fi dat de Paula Todoran, campioana României la maraton şi semimaraton.
Organizatorii vor acorda la final diplome pentru toţi participanţii, iar câştigătorii vor primii tricoruri, medalii şi o tabără gratuită la Tusa.
Evenimentul se organiozează în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, Primăria Jibou, Poliţia Jibou, Casa Orăşenească de Cultură din Jibou, Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru Toţi”, Sportul Sălăjean, Magazin Sălăjean şi Graiul Sălajului.

Leave a Comment