Istvan Kovacs nu va mai fi delegat la Cupa Mondială

Arbitrul Istvan Kovacs nu va mai fi delegat la Cupa Mondială. El a fost arbitru de rezervă la opt meciuri, inclusiv la cel din optimi dintre Portugalia şi Elveţia, scor 6-1.

În Qatar, Kovacs a fost rezervă şi la meciul de deschidere al competiţiei, câştigat de Ecuador în faţa ţării gazdă, scor 2-0.

El a mai fost al patrulea oficial la partidele: Uruguay – Coreea de Sud 0-0, Argentina – Mexic 2-0, Spania – Germania 1-1, Ecuador – Senegal 1-2, Arabia Saudită – Mexic 1-2, Croaţia – Belgia 0-0 şi Portugalia – Elveţia 6-1.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

4 Thoughts to “Istvan Kovacs nu va mai fi delegat la Cupa Mondială”

  1. […] Arbitrul Istvan Kovacs nu va mai fi delegat la Cupa Mondială. El a fost arbitru de rezervă la opt meciuri, inclusiv la cel din optimi dintre Portugalia şi Elveţia, scor 6-1. În Qatar, Kovacs a fost rezervă şi la meciul de deschidere al competiţiei, câştigat de Ecuador în faţa ţării gazdă, scor 2-0. El a mai fost al patrulea oficial la partidele: Uruguay – Coreea de Sud 0-0, Argentina – Mexic 2-0, Spania – Germania 1-1, Ecuador – Senegal 1-2, Arabia Saudită – Mexic 1-2, Croaţia – Belgia 0-0 şi… Citeste mai mult […]

  2. […] Arbitrul Istvan Kovacs nu va mai fi delegat la Cupa Mondială. El a fost arbitru de rezervă la opt meciuri, inclusiv la cel din optimi dintre Portugalia şi Elveţia, scor 6-1. În Qatar, Kovacs a fost rezervă şi la meciul de deschidere al competiţiei, câştigat de Ecuador în faţa ţării gazdă, scor 2-0. El a mai fost al patrulea oficial la partidele: Uruguay – Coreea de Sud 0-0, Argentina – Mexic 2-0, Spania – Germania 1-1, Ecuador – Senegal 1-2, Arabia Saudită – Mexic 1-2,  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    A făcut scurtă la mână de atâta ridicat tabela !

Leave a Comment