Ionel Ciunt, primarul Zalăului: „Scopul înfiinţării SCM Zalău este de a stimula tinerii din municipiu şi din judeţ să practice sport într-un mod organizat”

Înfiinţat de curând, Sport Club Municipal Zalău şi-a început activitatea cu o secţie de fotbal, clubul preluând drepturile de participare în Liga a III-a de la Unirea Mirşid, formaţie ce a promovat în vara acestui an în al treilea eşalon fotbalistic al ţării.

În cadrul clubului ce aparţine Primăriei Zalău s-a mai discutat despre secţii de box, tenis, handbal, lupte şi volei, însă toate aceste secţii îşi vor începe activitatea din 2020.

„Scopul înfiinţării acestui club este de a stimula tinerii din municipiu şi din judeţ să practice sport într-un organizat. Am început cu fotbalul, deoarece atât ne permite bugetul în acest an, iar de anul viitor intenţionăm, în funcţie de buget, să înfiinţăm şi alte secţii”, ne-a precizat primarul Ionel Ciunt.

Printre secţiile ce vor fi înfiinţate în 2020 se numără şi cea de volei.

„Vom completa cu alte secţii, chiar şi cu volei. Luăm în calcul şi varianta includerii actualei echipe de volei în club, însă, în acest moment, vorbim despre un al proiect, iar acolo este vorba despre volei de performanţă”, a explicat edilul Zalăului.

Echipa de fotbal a început pregătirile în această săptămână, iar în următoarele zile va fi definitivat lotul. Obiectivul, în primul an, va fi menţinerea în Liga a III-a, primarul afirmând că se va discuta cu oficialii ambelor cluburi private de copii şi juniori din Zalău (Atletic şi Viitorul) pentru preluarea unei grupe de juniori de la fiecare club.

 

Alte articole

2 Thoughts to “Ionel Ciunt, primarul Zalăului: „Scopul înfiinţării SCM Zalău este de a stimula tinerii din municipiu şi din judeţ să practice sport într-un mod organizat””

  1. Anonim

    piticul porno loveste din nou!

  2. Iel

    Mulți tineri din ZALĂU sânt la echipa de volei !!

Leave a Comment