Ioana Dan, sponsorizata de MOL Romania

Ioana Dan, sponsorizata de MOL Romania

Atleta de la CSS Zalau se afla printre cei 74 de sportivi care au fost desemnati in acest an castigatorii programului MOL de promovare a talentelor, Pot ajuta?

MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au anuntat recent castigatorii editiei 2009 a programului Pot ajuta?, prin care 100 de tineri sportivi si artisti vor primi sponsorizari in valoarea totala de 60.000 de euro. Din aceasta suma, 40.000 de euro vor fi destinati sportului, urmand sa beneficieze de sponsorizari 74 de sportivi din 20 de judete, iar 20.000 de euro vor fi rezervati tinerilor artisti si vor fi impartiti intre 26 de aplicanti. Printre cei 74 de sportivi care vor primi sponsorizari din partea MOL Romania se numara si atleta de la CSS Zalau, Ioana Dan. Originara din satul Doh, comuna Maeriste, Ioana Dan a fost adusa la CSS Zalau in urma cu aproximativ un an, de antrenorul Radu Rus Nicolae, la scurt timp obtinand si primele rezultate notabile. Ultimul rezultat de exceptie a fost obtinut in urma cu mai bine de o luna, la Campionatele Nationale de la Bucuresti, devenind vice-campioana nationala in proba de 2.000 de metri obstacole. Zalaul are o reprezentanta si printre cei 26 artisti, Kovari Aranka (blockflote), eleva la Liceul de Arta Ioan Sima din Zalau, urmand sa incheie si ea un contract de sponsorizare cu organizatorii programului.

Programul MOL de promovare a talentelor s-a bucurat si in acest an de o mare popularitate. Organizatorii au inregistrat peste 300 de cereri de finantare provenind din 29 de judete si din diverse domenii ale sportului si artelor. Castigatorii au fost desemnati de doua jurii de specialitate, conduse de Violeta Beclea-Szekely, respectiv organistul Erich Turk.

Leave a Comment