Ioan Morar nu se teme de retrogradare: „Lumea să nu se grăbească să ne cânte prohodul”

Dezamăgit de rezultatele înregistrate în prima parte a campionatului şi de locul 7 pe care-l ocupă după 14 etape, preşedintele clubului, Ioan Morar, a avut o întâlnire, săptămâna trecută, cu jucătorii, în care le-a comunicat că le vor fi diminuate contractele, iar primele de joc vor rămâne neschimbate. Majoritatea dintre jucătorii pregătiţi de Vasile Jula s-au arătat nemulţumiţi de modificările pe care conducerea urmează să le facă, iar doi dintre ei s-au despărţit deja de FC Zalău. Căpitanul Mihai Bode şi atacantul adus în vară cu surle şi trâmbiţe, Victor Dobrescu, au fost primii care au părăsit „corabia”, iar alţi patru, Negrean, Cosma, Sabou şi Stanciu intenţionează să plece de la echipă.

Preşedintele Ioan Morar nu este, însă, îngrijorat de faptul că va rămâne fără mai mult de jumătate din primul „11”. „Timp de şapte ani, jucătorii au păcălit fotbalul la FC Zalău, iar acest lucru nu se va mai întâmpla. Cine vrea să muncească şi acceptă condiţiile noastre, poate rămâne la club, iar cei cărora nu le convine situaţia, pot pleca. Nu vom mai plăti indolenţa şi indiferenţa. Echipa nu stă în niciun jucător, indiferent de nume. Chiar dacă unii se grăbesc deja să se dea cu părerea despre viitorul acestei echipe, i-aş ruga să nu se grăbească să ne cânte prohodul, fiindcă nu se pune problema retrogradării”, a precizat oficialul zălăuan.
Morar a dat asigurări că are deja soluţii pentru completarea posturilor care vor rămâne libere după plecarea celor şase jucători. „Noi ne-am pregătit şi pentru o astfel de reacţie din partea jucătorilor şi am căutat deja variante. Soluţii sunt pe toate posturile atât cu jucători autothtoni, cât şi din afara judeţului. Dobrescu are calităţi foarte bune, de Liga I, dar caracter zero. Nu jelim pe nimeni, indiferent de jucător sau antrenor. La unii a intervenit plafonarea, iar acest lucru nu ne cnvine, atâta timp cât suntem cu plăţile la zi. Sunt echipe care nu şi-au plătit jucătorii de câteva luni, dar stau mai bine ca noi în clasament”, a mai afirmat preşedintele clubului FC Zalău.
Jucătorii echipei FC Zalău au intrat în vacanţă, având în vedere că Liga a III-a s-a încheiat cu o săptămână mai devreme, prima etapă de anul viitor fiind programată în 7 martie.

One Thought to “Ioan Morar nu se teme de retrogradare: „Lumea să nu se grăbească să ne cânte prohodul””

 1. Anonim

  INTERPELARE ADRESATA ORGANIZATIEI PSD SALAJ SI SENATORULUI GHEORGHE POP

  Autor: Cetateanul Consternat
  Circumscriptie electorala: Nr. 33 Salaj
  Colegiul electoral: Nr. 2, Zalau-Salaj
  Grup Politic : Niciunul

  Obiectul interpelarii – Pana Cand?

  Stimabililor politicieni,
  Pana cand ii veti permite cetatenei Daniela Elena Fizesan – Chisbora, membru PSD Salaj, sa se ocupe cu raspandirea unor zvonuri malitioase in legatura cu povestile vanatoresti ale senatorului PSD, Gheorghe Pop?

  Cu deosebita consideratie,
  Cetateanul Consternat

Leave a Comment