Ioan Gurzău, şimleuanul din staff-ul Olimpiei Satu Mare: „Toată lumea îşi doreşte cât mai repede o echipă în Liga a III-a la Şimleu”

Şimleuanii trăiesc şi acum din amintirile vremurilor când FC Silvania evolua în Liga a II-a, aducând la poalele Măgurii echipe cu tradiţie, ca „U” Cluj, UTA Arad, FC Bihor, Petrolul Ploieşti sau CS Otopeni. Autorităţile locale, dar şi câţiva oameni de afaceri intenţionează însă să ducă Sportul Şimleu, în prezent locul cinci în Liga a IV-a, în cel mai scurt în al treilea eşalon. Acest lucru a fost confirmat şi de fostul preşedinte al FC Silvania, Ioan Gurzău, actualmente în staff-ul echipei Olimpia Satu Mare. „Toată lumea îşi doreşte la Şimleu o echipă de Liga a III-a. În ultima discuţie pe care am purtat-o cu domnul primar mi-a spus că va face tot posibilul ca oraşul Şimleu să aibă, din nou, o echipă în Liga a III-a. Probabil, în sezonul următor se va face o echipă competitivă la Şimleu, cu care să se promoveze. Şimleul merită să aibă o echipă la nivelul Ligii a III-a”, a declarat Ioan Gurzău.

Având în vedere că cele mai mari satisfacţii în fotbal le-a avut pe vremea când era preşedinte la FC Silvania, Ioan Gurzău a mai spus că, dacă va fi nevoie de serviciile lui, va reveni cu plăcere la Şimleu. „Dacă va fi nevoie de mine voi veni cu plăcere la Şimleu, indiferent pentru ce club voi lucra în acel moment. Sunt şimleuan şi nu pot uita niciodată acest lucru şi faptul că cele mai mari satisfacţii în fotbal le-am avut cu echipa acestui oraş”, a mai precizat Gurzău.

Leave a Comment