Ioan Gurzău, preşedinte Sportul Şimleu: “Vom mai aduce câţiva jucători de valoare în zilele următoare”

Deşi a pierdut meciul de baraj pentru accederea în Liga a III-a, Sportul Şimleu va evolua în cele din urmă în eşalonul trei al fotbalului românesc, după ce Federaţia Română de Fotbal a invitat în Liga a III-a şi echipele clasate pe locul secund la mini-turneele din această vară.

Fără să dispute decât un singur amical, Sportul Şimleu va începe săptămâna viitoare seria partidelor oficiale, urmând să întâlnească în prima fază a Cupei României formaţia SCM Zalău. Chiar dacă zălăuanii par favoriţi, antrenorul şimleuanilor dă asigurări că echipa sa va face totul pentru a obţine un rezultat, cel puţin onorabil.

Lotul echipei de sub Măgura este destul de “subţire” din punct de vedere valoric, conducerea transferând doar trei jucători până în acest moment. Preşedintele Ioan Gurzău a precizat, însă, că până la finalul acestei săptămâni, la echipă vor mai ajunge doi, chiar trei jucători cu experienţă în ligile superioare.

“O să mai aducem doi sau trei jucători în zilele următoare, fotbalişti cu experienţă la un alt nivel, pe lângă care să creaască jucătorii tineri. Suntem în discuţii avansate cu ei, iar cu lotul pe care-l vom avea la dispoziţie, am convingerea că ne vom atinge obiectivul,  acela de a ne menţine în Liga a III-a”, a afirmat preşedintele şimleuanilor.

Partida dintre Sportul Şimleu şi SCM Zalău este programată miercuri, 9 septembrie, de la ora 16:30, pe Stadionul “Măgura” din Şimleu Silvaniei.

 

2 Thoughts to “Ioan Gurzău, preşedinte Sportul Şimleu: “Vom mai aduce câţiva jucători de valoare în zilele următoare””

 1. sa nu mai fie finantate aceste echipe din bani publici, sa-si caute patron privat !!!!

  din ce bani tot cumpara astia fotbalisti? din bani publici?
  sa nu mai fie finantate aceste echipe din bani publici, sa-si caute patron privat !!!!
  sunt masini de spalat banii contribuabililor !!
  si pt ce? pt rezultate de rahat !!
  mai bine infintezi 10-20 de echipe de junior, si nu mai platesti o armata de personal auxiliar pe lanfga o echipa de rahat, scumpa si fara rezultate !! cine sunt buni sa -si caute patron !!
  nu sunt bani pt scoli si spitale si noi finatam echipe de fotbal ?!?!!

 2. Sorin

  eu nu sunt de acord ca banii colectati din taxele mele sa ajunga la fotbal. nu, nu si nu! simleuanii au fost consultati daca doresc sa finanteze o echipa de fotbal?

Leave a Comment