Întâlnire de marcă la Primăria Zalău

Clubul de Karate Seiko Zalău a organizat sâmbătă şi duminică cea de-a II-a ediţiei a Cupei care-i poartă numele, eveniment la care au fost invitaţi sportivi de la diferite cluburi din România.
Calin Marincaş, cel mai bun sportiv din Sălaj în sporturile neolimpice, a ţinut să-l aibă alături la acest eveniment şi pe maestrul Ilija Jorga, fondatorul stilului Karate Fudokan, nepot al marelui istoric Nicolae Iorga, dar şi alte câteva nume importante din karate-ul mondial.
Sâmbătă dimineaţa, înainte de startul competiţiei, primarul minicipiului Zalău, Ionel Ciunt, a avut o întâlnire cu Ilija Jorga chiar la sediul Primăriei, alături de acesta mai fiind prezent Călin Marincaş, fondatorul clubului Seiko Zalău, Mihai Apan, secretarul general al Federaţiei Mondiale de Karate Fudokan, Igor Gajic, preşedintele Comisiei de Arbitri din cadrul Federaţiei Mondiale, dar şi câţiva antrenori de la cluburile participante la eveniment.
„Am avut azi plăcerea să-l întâlnesc personal pe domnul Ilija Jorga, fondatorul stilului Karate Fudokan, nepot al marelui istoric Nicolae Iorga. Domnia sa se află în Zalău în calitate de invitat la competiția sportivă “Cupa Seiko”. Rolul acestui campionat este de a descoperi noi talente care să participle la competiții naționale și internaționale în cadrul acestei arte. Este important să aducem în Zalău cât mai mulți tineri în sălile de sport, pentru că în această epocă a digitalizării parcă se consumă prea mult timp în fața calculatoarelor”, a postat primarul pe pagina sa de facebook.
Ionel Ciunt a primit o plachetă din partea Clubului Seiko Zalău şi o centură neagră onorifică din partea maestrului Ilija Jorga, un cadou extrem de important pentru cei din lumea karate-ului, ce a mai fost oferit unor preşedinţi de ţări, dar şi tenismenului Novak Djokovic.
La rândul său, edilul Zalăului i-a oferit maestrului Jorga câteva materiale promoţionale cu municipiul Zalău.

2 Thoughts to “Întâlnire de marcă la Primăria Zalău”

  1. Anonim

    IIn lipsa de probleme de rezolvat la nivel de municipiu, e buna si o centura de ..rahat, orice . Iar daca e si presa de serviciu a lui …Marincas , de ce nu ? PENIBIL !

Leave a Comment