Instructorul CS Terra Kid Zalău, declarat antrenorului anului 2020 de Federaţia Română de Karate Tradiţional  

Federaţia Română de Karate Tradiţional a organizat în această lună stagiul anual de licenţiere a istructorilor, eveniment desfăşurat la Braţşov şi condus de maestrul Vladimir Iorga (10 DAN). Printre cei prezenţi la stadiu s-a numărat şi Cristian Duţă – instructorul CS Terra Kid Zalău, cel care a primit diploma de „cel mai bun antrenor al anului 2020” din partea Federaţiei Române de Karate Tradiţional. „Se acordă locul 1 în topul antrenorilor Federaţiei Române de Karate Tradiţional pentru anul competiţional 2020 domnului Duţă Cristian Adrian”, apare pe diploma primită din partea preşedintelui FRKT, Nicolae Marandici.

“Mulţumesc din suflet Federaţiei Române de Karate Tradiţional. În afară de principiile karateului traditional şi linia tehnică dată de sensei Dan Stuparu sunt pentru sportivii mei un om exigent, blând, plin de viaţă, cel mai bun prieten. Împreună râdem, plângem, ne distrăm, muncim pentru aceleaşi ţeluri şi avem o familie frumoasă!”, este mesajul postat pe pagina de facebook de antrenorul Cristian Duţă, după premiul oferit de preşedintele FRKT.

Duţă a devenit antrenorul anului 2020 în urma rezultatelor obţinute cu CS Terra Kid Zalău, în special pentru câştigarea Cupei României, trofeu cucerit pentru a treia oară consecutiv de clubul zălăuan.

“Pentru mine, Terra Kid înseamnă a doua familie. Sincer să fiu, înainte să încep colaborarea cu domnul Remus Cliţan, nu ştiam foarte multe despre Zalău, dar pe parcurs mi-am dat seama că există în acea zonă oameni foarte primitori, foarte inimoşi, cărora le place sportul. Primele discuţii pentru colaborare au avut loc în 2016, la Campionatul European din Cracovia, iar după Campionatul Naţional din 2017 am început colaborarea. La Zalăul există o sală de antrenament unde ai toate condiţiile pentru a putea face performanţă şi mă bucur că proiectul început în 2017 are continuitate”, a mai afirmat antrenorul de la Terra Kid Zalău.

Prima competiţie din 2021 pentru CS Terra Kid Zalău este programată în iunie, Campionatul Naţional de Karate Tradiţional.

Leave a Comment