Înfrângeri identice pentru echipele sălăjene din Liga a III-a

Etapa a VIII-a a Ligii a III-a de fotbal s-a desfășurat sâmbătă, ambele formații sălăjene din Liga a III-a de fotbal evoluând în deplasare. SCM Zalău s-a deplasat la Vadu, unde a întâlnit formația Someșul Dej, în timp ce Sportul Șimleu Silvaniei a evoluat pe terenul formației CFR II Cluj.

SCM Zalău a cedat cu scorul de 0 – 2 în fața dejenilor, suferind astfel a patra înfrângere în decurs de opt etape. La pauză, scorul a fost 0 – 0, gazdele marcând ambele goluri în partea secundă. La câteva minute de la reluare, Ștefan Visic a deschis scorul și tot el a marcat pentru 2 – 0 în minutul 77.

În urma înfrângerii de sâmbătă, echipa pregătită de George Zima rămâne cu 12 puncte și coboară pe locul șase în clasamentul Seriei a X-a, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita celor de la Luceafărul Oradea.

Sportul Șimleu Silvaniei a pierdut tot cu 2 – 0 în deplasarea de la CFR II Cluj, “feroviarii” conducând la pauză cu 1 – 0. Golul prin care a fost deschis scorul a fost marcat de Dorinel Todoran, în minutul 19, iar CFR II Cluj și-a majorat avantajul în minutul 81, prin Dușan Celar.

Sportul Șimleu Silvaniei rămâne cu 10 puncte după opt etape, situându-se pe poziția a șaptea. În etapa viitoare, șimleuanii vor primi vizita celor de la Someșul Dej.

3 Thoughts to “Înfrângeri identice pentru echipele sălăjene din Liga a III-a”

  1. Anonim

    Până ce Pașca e la scm Zalău nu va fi rezultate demisia pasca rușine demisia

  2. Anonim

    Rușine csm Zalău iar ați jucat ca cișmele

  3. andrei

    Sa plece Zima si sa vina Lucaciu

Leave a Comment