Înfrângere drastică pentru FC Zalău

Cu un lot restrâns dar şi cu o stare accentuată de oboseală în rândul jucătorilor, FC Zalău a fost doar un fel de „sparring parner” pentru colega de serie, Fotbal Comuna Recea. „Alb-albaştrii” au pierdut cu scorul de 1 – 5 partida amicală cu formaţia maramureşeană, desfăşurată miercuri, la Nyirbator, în Ungaria. Partida a avut loc în localitatea maghiară, deoarece maramureşenii se aflau acolo într-un stagiu de pregătire.
Scorul final al primei reprize a fost 3 – 0 în favoarea Comunei Recea, iar în partea secundă, maramureşenii au mai marcat de două ori. Golul de onoare al Zalăului a fost înscris de atacantul Alexandru Pop.
„Mulţi jucători se confruntă cu probleme de sănătate şi se simte şi oboseala. În mod normal, noi ne-am programat amicalul cu Recea în ideea în care voi dispune de un număr mai mare de jucători, însă, am la dispoziţie un lot foarte restrâns”, a declarat antrenorul Constantin Olariu.
În jocul cu echipa din Recea, antrenorii Olariu şi Oros nu au putut dispune de Mateciuc, Hosu, Odenie, Tăbârţă şi portarul Băican.
FC Zalău: Andrei Pop – Bercean, Bucur, Ţârlea, Turda, Stanciu, Todea, Istrate, Ungurianu, Meleg, Alexandru Pop. Au mai evoluat: Curti, Taloş, Porumb şi Boka. Antrenori: Constantin Olariu (principal) şi Cristian Pop (secund)

2 Thoughts to “Înfrângere drastică pentru FC Zalău”

  1. Anonim

    un junior republican care nu face parte din lotul echipei mari a fost contactat de o echipa din strainatate.vom reveni.

  2. Mono

    Deja sunt obositi? 🙂

Leave a Comment