Incident şocant la CM de Nataţie

Un incident şocant a avut loc în timpul Campionatelor Mondiale de la Budapesta. Antrenoarea echipei americane de înot artistic şi sincron, Andrea Fuentes, a plonjat în bazin pentru a-şi salva una din elevele sale care se îneca după ce a leşinat.

Anita Alvarez nu a mai respirat după finala de la înot artistic solo şi a căzut la fundul bazinului, iar antrenoarea sa a sărit în apă pentru a o salva. „Ne-a fost foarte frică. A trebuit să sărim pentru că salvatorii nu făceau nimic”, a explicat Fuentes pentru jurnalul spaniol Marca. Sportiva a fost transportată pe targă la centrul medical al bazinului, lăsând coechipierii şi spectatorii în stare de şoc.

Echipa americană a dat un comunicat în care a precizat că Alvarez este în afara pericolului, în timp ce antrenoarea sa, cvadruplă medaliată olimpică, a explicat pentru un post de radio că sportivei i s-a făcut rău din cauza efortului depus în timpul finalei.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

3 Thoughts to “Incident şocant la CM de Nataţie”

  1. […] Un incident şocant a avut loc în timpul Campionatelor Mondiale de la Budapesta. Antrenoarea echipei americane de înot artistic şi sincron, Andrea Fuentes, a plonjat în bazin pentru a-şi salva una din elevele sale care se îneca după ce a leşinat. Anita Alvarez nu a mai respirat după finala de la înot artistic solo şi a căzut la fundul bazinului, iar antrenoarea sa a sărit în apă pentru a o salva. „Ne-a fost foarte frică. A trebuit să sărim pentru că salvatorii nu făceau nimic”, a explicat Fuentes pentru jurnalul… Citeste mai mult […]

  2. […] Un incident şocant a avut loc în timpul Campionatelor Mondiale de la Budapesta. Antrenoarea echipei americane de înot artistic şi sincron, Andrea Fuentes, a plonjat în bazin pentru a-şi salva una din elevele sale care se îneca după ce a leşinat. Anita Alvarez nu a mai respirat după finala de la înot artistic solo şi a căzut la fundul bazinului, iar antrenoarea sa a sărit în apă pentru a o salva. „Ne-a fost foarte frică. A trebuit să sărim pentru că salvatorii nu făceau nimic”,  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Americanca să stea acasă, nu e la primul incident !

Leave a Comment