În primul amical al verii, HC Zalău a învins Bekescsabai

HC Zalău – NKSE Elöre Bekescsabai 30 – 28 (15 – 12)

Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a susţinut miercuri după-amiază primul joc de verificare din această vară, întâlnind pe teren propriu formaţia maghiară, NKSE Elöre Bekescsabai.
Echipa zălăuană a avut câteva modificări în formula de start, faţă de sezonul trecut. Gheorghe Tadici a început pe extremă drepată cu internaţionala de tineret, Maria Cicic, iar pe Valentina Bardac, adusă de la CSM Cetate Deva a folosit-o ca inter. Pe postul de pivot a revenit Georgiana Ciuciulete, în evoluţia căreia nu s-a observat aproape deloc că vine după o pauză îndelungată. Andrada Trif a început pe extremă strângă, dar în partea a doua a fost mutată pe partea dreaptă, iar în stânga a evoluat Carmina Bădiţă. Primele 21 de minute au fost echilibrate, dar HC Zalău a ratat două aruncări de la şapte metri, prin Cicic şi Pera. Pe finalul primei reprize, gazdele s-au distanţat la trei goluri, 15 – 12 fiind scorul pauzei.
Cu excepţia Siminei Vezenţan, Gheorghe Tadici a introdus în partea secundă tot lotul avut la dispoziţie, chiar şi junioarele cu dublă legitimare la CSS Zalău.
Echipa zălăuană s-a impus în final la o diferenţă de două goluri, 30 – 28, iar joi, de la ora 11, va juca al doilea meci cu handbalistele maghiare, tot în Sala Sporturilor din Zalău.
HC Zalău: Adina Mureşan, Mihaela Mureşan, Delia Roman – Loredana Pera (4), Carmina Bădiţă (1), Florina Ciobanu (1), Andrada Pop (2), Florina Ţurcaş (1), Andrada Trif (1), Roxana Varga (4), Crina Pintea (5), Georgiana Ciuciulete (6), Maria Cicic, Ana Maria Şomoi, Valentina Bardac (2), Mădălina Prodan, Bianca Buruian (2), Alexandra Lazăr. Manager: Gheorghe Tadici
De la oaspete, cea mai bună marcatoare a fost Timea Szögi, cu şase reuşite.

One Thought to “În primul amical al verii, HC Zalău a învins Bekescsabai”

  1. Anonim

    Morar, vezi ca iar te copiaza Birjac!

Leave a Comment