HC Zalău, victorii pe linie la „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj”

După un stagiu de pregătire efectuat la Cheile Grădiştei, HC Zalău a început seria jocurilor de verificare, iar la finele săptămânii trecute a organizat o nouă ediţie a „Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”. CSM Slatina, CSM Târgu Jiu şi Bekescsabai Elore au fost echipele invitate la turneul organizat în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Zălăuancele au obţinut victorii pe linie: 27 – 22 cu CSM Slatina în primul meci, 32 – 29 cu CSM Târgu Jiu, 31 – 23 cu Bekescsabai Elore şi 26 – 23 în al doilea meci cu slătinencele.

„Am început într-o ordine gradată pregătirea, iar la turneul de la Zalău au fost lucruri pozitive, dar şi unele erori nepermise la nivel de Ligă Naţională. Sper să mai evoluăm cu pregătirea până la turneul de la finalul săptămânii, unde vor fi echipe mult mai bune, cu pretenţii la cupe europene. Sper să închegăm o echipă competitivă, cu şanse egale în faţa tuturor echipelor, în special în faţa formaţiilor de la locul şase în jos. Majoritatea au investit foarte mult şi în această vară, iar unele cluburi îşi permit, în continuare, să ofere salarii „nesimţite” din banul public. Din păcate, văd că ministrul Eduard Novak va fi schimbat din funcţie, tocmai când a propus o chestiune benefică pentru sporturile de echipă din România. Ăştia suntem noi… Şi pe urmă ne mirăm de ce sportul de echipă merge în cap şi nu avem rezultate în competiţiile internaţionale”, a declarat Tadici.

Turneul de la finalul acestei săptămâni va fi organizat tot în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, invitate fiind Gloria Buzău, SCM Craiova şi formaţia ungară, Kisvardai KC.

În perioada 18 – 20 august, zălăuancele vor participa la un turneu în Ungaria, urmând ca în 28 august să aibă loc prima etapă din noul sezon, HC Zalău urmând să întâlnească Gloria Bistriţa.

„Bistriţa are un buget de cinci ori mai mare decât al nostru, cu salarii de 10.000 – 12.000 de euro, iar noi încercăm să ne batem de la egal la egal cu astfel de echipe”, a mai afirmat tehnicianul zălăuan.

2 Thoughts to “HC Zalău, victorii pe linie la „Cupa Consiliului Judeţean Sălaj””

  1. Anonim

    domnu tadici nu am gasit pe nimeni la abonamente in programul anuntat

  2. […] După un stagiu de pregătire efectuat la Cheile Grădiştei, HC Zalău a început seria jocurilor de verifricare, iar la finele săptămânii trecute a organizat o nouă ediţie a „Cupei Consiliului Judeţean Sălaj”. CSM Slatina, CSM Târgu Jiu şi Bekescsabai Elore au fost echipele invitate la turneul organizat în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Zălăuancele au obţinut victorii pe linie: 27 – 22 cu CSM Slatina în primul meci, 32 – 29 cu CSM Târgu Jiu, 31 – 23 cu Bekescsabai Elore şi 26 – 23 în al doilea meci cu slătinencele.…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment