HC Zalău, victorie extrem de importantă pe terenul Daciei Mioveni

Ajunsă în sezonul trecut la turneul de baraj pentru menţinerea în Liga Naţională, HC Zalău începe să spere că-l va evita şi pe acesta în actualul sezon, nu doar retrogradarea. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a obţinut o victorie extrem de importantă sâmbătă seara, pe terenul Daciei Mioveni, câştigând cu 24 – 23, la capătul unei partide foarte disputate.

Zalăul a început mai bine jocul, conducând cu 9 – 5, dar gazdele au revenit şi au restabilit egalitatea la 11 până la pauză. Repriza a doua a fost una de care pe care, iar gazdele au avut avantaj de două goluri, 22 – 20 cu patru minute înainte de final. Însă, ehipa lui Tadici s-a apărat bine în ultimele minute, iar pe atac nu a mai ratat nimic, impunându-se în final la o lungime diferenţă.

După acest succes, HC Zalău a acumulat 14 puncte, urcând două locuri în clasament, până pe poziţia a XI-a.

În etapa viitoare, echipa zălăuană va primi vizita formaţiei Dunărea Brăila, grupare situată pe locul patru în clasament, cu 34 de puncte acumulate.

HC Zalău: Viorica Ţăgean, Sara Rus – Tatyana Prycop (8), Roberta Stamin (4), Emilija Lazic (4), Adriyana Naumenko (2), Ioana Danilescu (2), Alexia-Ioana Gherghe (1), Aya Benabdalahh (1), Krisztina Toth (1) şi Ioana Bălăceanu (1).

2 Thoughts to “HC Zalău, victorie extrem de importantă pe terenul Daciei Mioveni”

  1. […] Ajunsă în sezonul trecut la turneul de baraj pentru menţinerea în Liga Naţională, HC Zalău începe să spere că-l va evita şi pe acesta în actualul sezon, nu doar retrogradarea. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a obţinut o victorie extrem de importantă sâmbătă seara, pe terenul Daciei Mioveni, câştigând cu 24 – 23, la capătul unei partide foarte disputate. Zalăul a început mai bine jocul, conducând cu 9 – 5, dar gazdele au revenit şi au restabilit egalitatea la 11 până la pauză. Repriza a doua a fost una de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment