HC Zalău transferă de la Universitatea Cluj

Handbal Club Zalău a mai făcut două achiziţii importante pentru sezonul viitor, transferând un portar şi o jucătoare de câmp de la Universitatea Cluj. Jucătoare de câmp este Diana Nichitean, care, revine practic la formaţia condusă de Gheorghe Tadici după un an în care a fost împrumutată la echipa clujeană. Nichitean a fost transferată în 2017 la Zalău, iar în sezonul trecut a activat în Divizia A cu Universitatea. Clujencele au participat la barajul de promovare în Liga Naţională, dar au terminat pe locul trei, ratând astfel promovarea.

Tot de la „U” Cluj a fost transferat şi portarul Viorica Ţăgean, care va umple practic golul lăsat de Raluca Kelemen. În vârstă de 33 de ani, Ţîgean este originară din Sebeş, iar în trecut a mai activat la CSM Cetate Deva, Măgura Cisnădie, Mureşul Tg. Mureş şi CSM Bistriţa. Ţăgean a evoluat şi la naţionala de tineret în trecut, cu care a obţinut un argint şi un bronz la Campionatul European şi o medalie de argint la Campionatul Mondial Universitar. Cu „U” Cluj, noul portar al Zalăului a devenit de trei ori vicecampioana României, iar o dată a obţinut bronzul în Liga Naţională.

Noul sezon din Liga Naţională începe în data de 28 august, HC Zalău evoluând pe teren propriu în prima etapă, în faţa Gloriei Bistriţa.

 

2 Thoughts to “HC Zalău transferă de la Universitatea Cluj”

  1. […] Handbal Club Zalău a mai făcut două achiziţii importante pentru sezonul viitor, transferând un portar şi o jucătoare de câmp de la Universitatea Cluj. Jucătoare de câmp este Diana Nichitean, care, revine practic la formaţia condusă de Gheorghe Tadici după un an în care a fost împrumutată la echipa clujeană. Nichitean a fost transferată în 2017 la Zalău, iar în sezonul trecut a activat în Divizia A cu Universitatea. Clujencele au participat la barajul de promovare în Liga Naţională, dar au terminat pe locul trei, ratând astfel promovarea. Tot de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment