HC Zalău susţine patru jocuri în primul turneu al returului

Liga Naţională de handbal feminin revine în prim-plan, după 20 de zile de pauză. În această săptămână are loc primul turneu din cadrul returului, turneu ce cuprinde nu mai puţin de patru etape, toate urmând să se desfăşoare în Sala Polivalentă din Bistriţa.
HC Zalău începe returul luni, cu un joc împotriva celor de la Minaur Baia Mare, programat la ora 11, iar marţi va întâlni Gloria Bistriţa, începând cu ora 12. Miercuri este zi de pauză, iar joi, Zalăul lui Tadici va întâlni HC Dunărea Brăila, urmând ca ultimul meci din cadrul primului turneu să aibă loc sâmbătă, 1 mai, împotriva celor de la CSM Bucureşti, începând cu ora 11.
Minaur Baia Mare ocupă locul secund la finalul turului, cu 12 victorii, o remiză şi o înfrângere în 14 partide, iar gloria bistriţa, a doua adversară, se situează pe poziţia a opta, la egalizate cu HC Zalău, care ocupă locul nouă, tot cu şapte victorii şi şapte înfrângeri în prim parte a sezonului. Şi Dunărea Brăila este un adversar cât se poate de incomod, ocupând locul şase la finalul turului, cu şapte victorii, o remiză şi şase îngrângeri, în timp ce ultima adversară a Zalăului, CSM Bucureşti, este lider, cu 13 victorii şi o remiză.
Dacă prima parte a campionatului s-a desfăşurat pe parcursul a şase luni, returul se va încheia în mai puţin de două luni, ultimele jocuri fiind programate în 20 iunie.

One Thought to “HC Zalău susţine patru jocuri în primul turneu al returului”

  1. foto

    poate poate mentionati si sursa foto

Leave a Comment