HC Zalău s-a impus la Craiova în faţa a 4.000 de spectatori

SCM Craiova – HC Zalău 16 – 20 (9 – 6)

În faţa a 4.000 de spectatori veniţi să vadă pentru prima dată echipa Craiovei în noua Sală Polivalentă, echipa zălăuană a început cu emoţii partida de duminică dimineaţa, în faţa formaţiei SCM Craiova. Cu Ildiko Barbu într-o formă de zile mari, handbalistele lui Tadici au marcat doar nouă goluri în prima parte a întâlniri, ratând câteva situaţii bune, una chiar şi de la şapte metri, prin Andrada Pop. Împinse de la spate de o sală plină, oltencele antrenate de Bogdan Burcea au marcat de nouă ori, intrând cu avantaj de trei goluri la pauză.
Trezite la vestiare de managerul Gheorghe Tadici, handbalistele de la HC Zalău au avut un început senzaţinal de repriză secundă, ducând scorul de la 7 – 11 la 13 – 11 în favoarea lor. Şi apărarea a funcţionat bine, gazdele nereuşind să înscrie niciun gol timp de 13 minute. Chiar dacă Pop şi Czeczi a ratat alte două aruncări de la şapte metri în repriza secundă, Zalăul nu a mai putut fi egalată până la final. Mai mult, a reuşit să se desprindă la patru goluri, acumulând nouă puncte şi încheind anul pe locul patru în Liga Naţională.
SCM Craiova: portari: Barbu, Vlăsceanu; marcatoare: Gogoriţă (7), Ianaşi (3), Băbeanu (2), Ilie (2), Mitran (1), Briscan (1). Antrenori: Bogdan Burcea şi Grigore Albici
HC Zalău: portari: M. Mureşan, Roman, A. Mureşan; marcatoare: Szucs (5), Czeczi (4), Beşe (4), Bădiţă (3), Şomoi (2), Pop (2). Manager: Gheorghe Tadici

Alte articole

5 Thoughts to “HC Zalău s-a impus la Craiova în faţa a 4.000 de spectatori”

 1. Felicitari fetelor si valorosului antrenorGHEORGHE TADICI!

 2. soso

  bai ziarist de 2 lei cum a marcat de 9 ori zalaul in prima parte a meciului daca scorul la pauza era 9-6 pt craiovence.vai mama voastra de ziaristi, bine ca stiti sa va luati de altii in articole la voi in ograda nu vedeti ce e???

 3. adrian

  Liga Nationala
  SCM Craiova-HC Zalau 16:20 final
  Au marcat:
  SCM: Gogorita 7, Ianasi 3(1), Ilie 2, Babeanu 2, Mitran 1, Briscan 1
  ZALAU: Szucs 6, Czeczi 5, Badita 3, Bese 3, Pop 2(2), Somoi 2

 4. daniel

  FERICITARI GABI SZUCS !

Leave a Comment