HC Zalău s-a despărţit de interul Ştefania Lazăr

După doi ani în care a îmbrăcat tricoul echipei Handbal Club Zalău, Ştefania Lazăr părăseşte formaţia antrenată de Gheorghe Tadici, urmând să evolueze la clubul din localitatea natală, CSM Slatina, situat pe locul patru în Seria B a Diviziei A.

Handbal Club Zalău s-a întors sâmbătă seara din stagiul de pregătire efectuat la Cheile Grădiştei, acolo unde managerul Gheorghe Tadici a deplasat 14 jucătoare, lăsându-le acasă pe Adina Cîrligeanu şi Ştefania Lazăr. Dacă prima rămâne la formaţia zălăuană şi pentru partea a doua a campionatului, Ştefania Lazăr nu va mai îmbrăca în retur tricoul echipei HC Zalău.
„Am încheiat colaborarea cu Ştefania Lazăr, care va evolua la CSM Slatina, în Divizia B începând de anul viitor. Sunt mai multe motive care au stat la baza acestei despărţiri. Principalul motiv este faptul că handbalista de confruntă cu probleme familiale şi era normal să o lăsăm să plece. Oricum, în vară i-ar fi expirat contractul şi nu exista dorinţă nici din partea noastră, dar nici din partea ei de a continua colaborarea. A ajutat destul de puţin echipa în ultimul an. Nu vom transfera nicio altă jucătoare în locul ei, mergem cu ce avem în continuare”, a afirmat Gheorghe Tadici.
Ştefania Lazăr a fost transferată la HC Zalău în toamna anului 2014, după o aventură în Turcia, la formaţia Ankara 1910 Sports Club. Handbalista se întoarce astfel la clubul cu care a promovat în Liga Naţională şi cu care a devenit triplă campioană şi vicecampioană naţională la junioare. În România, Lazăr a mai evoluat la Universitatea Reşiţa, CSM Bacău şi CSM Cetate Devatrans.

One Thought to “HC Zalău s-a despărţit de interul Ştefania Lazăr”

  1. Spectator

    Ce masura inteleapta ! daca ar mai renunta la alte 2-3 pasagere prin handbal ( nu si in performanta ) ar fi perfect ! dar mai este nevoie si de sparing …Adica jaoane miscatoare !

Leave a Comment