HC Zalău s-a despărţit de extrema Andrada Maior-Paşca

După căpitanul Georgiana Ciuciulete şi interul Roxana Varga, Handbal Club Zalău s-a despărţit odată cu finalul sezonul şi de extrema Andrada-Maior Paşca. „Andrada Maior-Paşca este o jucătoare talentată şi disciplinată, căreia nu am ce să-i reproşez, dar nu s-a încadrat foarte bine în echipa noastră. Pe de altă parte, a revenit şi Andrada Pop, iar în acest moment avem trei soluţii pe acest post, fiindcă le mai avem pe Bardac şi Rob”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Andrada Maior-Paşca a fost transferată la HC Zalău în vara anului trecut sub formă de împrumut de la HCM Baia Mare. Împrumutul jucătoarei la formaţia de la poalele Meseşului a exiprat odată cu finalul sezonului 2014 – 2015 al Ligii Naţionale, iar Tadici a acceptat ca jucătoare să se întoarcă la HCM Baia Mare, având în vedere că pentru postul de extremă stânga există alte trei variante.
În sezonul viitor, HC Zalău nu o va mai avea în lot nici pe Florina Ciobanu, în timp ce situaţia pivotului Crina Pintea este în continuare incertă. Şansele cele mai mari sunt ca handbalista să se despartă de clubul zălăuan în această vară, însă Tadici ia în calcul varianta suspendării jucătoarei până în luna februarie a anului viitor, când îi expiră contractul cu clubul zălăuan.

Leave a Comment