HC Zalău participă la ediţia a IX-a a Memorialului „Constantin Tită”

Handbal Club Zalău încheie anul 2017 cu două turnee de verificare, primul urmând să se desfăşoare în aceste zile, la Râmnicu Vâlcea. Asociaţia Handbalului Vâlcean „Constantin Tită”, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Vâlcea, cu HCM Râmnicu Vâlcea şi Asociaţia Judeţeană de Handbal Vâlcea organizează în perioada 21 – 22 decembrie ediţia a IX-a a Memorialului „Constantin Tită”.
Evenimentul va avea loc în Sala Sporturilor Traian, urmând să participe patru echipe.
„Luna decembrie este una de pregătire, având în vedere că Liga Naţională a fost întreruptă pentru participarea echipei naţionale la Campionatul Mondial din Germania. Facem o pregătire cât se poate de atentă, pentru că urmează un program foarte încărcat în lunile ianuarie şi februarie. Sper să trecem cu bine peste această perioadă, fiindcă avem nevoie de puncte şi în campionatul intern, nu doar în cupele europene”, a declarat Gheorghe Tadici.
La turneul de la Vâlcea vor participa Handbal Club Zalău, HCM Râmnicu Vâlcea, CSM Slatina şi lotul naţional de tineret al României, pregătit de Gheorghe Tadici.
Primul meci este programat joi dimineaţa, începând cu ora 10, între HC Zalău şi România (tineret), iar al doilea joc va începe la ora 12, între HCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Slatina.
Turneul va continua la ora 17, cu partida dintre CSM Slatina şi HC Zalău, iar la ora 19 este programat ultimul joc al zilei, între HCM Râmnicu Vâlcea şi România (tineret).
Vineri sunt programate ultimele două dispute. România (tineret) se va duela cu CSM Slatina începând cu ora 9:30, iar la ora 11:30 va avea loc partida dintre HCM Râmnicu Vâlcea şi HC Zalău.
La ora 13 este programată festivitatea de premiere.
Al doilea turneu de verificare este programat în perioada 28 – 29 decembrie, la Zalău, unde va fi prezent şi lotul naţional de tineret al României.

Leave a Comment