HC Zalău organizează un turneu de verificare

Luna august este una plină cu meciuri de verificare pentru HC Zalău, care susține primele jocuri de verificare în această săptămână. Echipa condusă de Gheorghe Tadici va organiza vineri și sâmbătă un turneu la care au fost invitate CSM Târgu Jiu, formația ungară Bekescsabai și CSM Slatina. Echipa zălăuană va participa cu două formații. Vineri, la ora 10, HC Zalău AB va întâlni CSM Slatina, iar HC Zalău A se va duela cu CSM Târgu Jiu de la ora 11.45. Tot în prima zi, CSM Slatina și CSM Târgu Jiu vor juca de la ora 17, iar de la ora 18.45, HC Zalău va evolua împotriva celor de la Bekescsabai.

Sâmbătă, în a doua zi a turneului, Bekescsabai va întâlni CSM Târgu Jiu de la ora 10, iar de la ora 11.45 va avea loc duelul dintre HC Zalău și CSM Slatina, iar la finalul jocului este programată festivitatea de premiere.

Primul meci de verificare pentru echipa zălăuană a avut loc miercuri, la Baia Mare, cu Minaur, iar în 9 august va avea loc returul, la Zalău. În perioada 11 – 12 august va avea loc al doilea turneu de verificare, tot la Zalău, invitate fiind CSM Craiova, Gloria Buzău și Kisvarda KC.

 

 

2 Thoughts to “HC Zalău organizează un turneu de verificare”

  1. […] Luna august este una plină cu meciuri de verificare pentru HC Zalău, care susține primele jocuri de verificare în această săptămână. Echipa condusă de Gheorghe Tadici va organiza vineri și sâmbătă un turneu la care au fost invitate CSM Târgu Jiu, formația ungară, Bekescsabai și CSM Slatina. Echipa zălăuană va paritipa cu două formații, iar vineri, la ora 10, HC Zalău AB va întâlni CSM Slatina, iar HC Zalău A se va duela cu CSM Târgu Jiu de la ora 11:45. Tot în prima zi,  » Mai multe detalii […]

  2. […] Luna august este una plină cu meciuri de verificare pentru HC Zalău, care susține primele jocuri de verificare în această săptămână. Echipa condusă de Gheorghe Tadici va organiza vineri și sâmbătă un turneu la care au fost invitate CSM Târgu Jiu, formația ungară, Bekescsabai și CSM Slatina. Echipa zălăuană va paritipa cu două formații, iar vineri, la ora 10, HC Zalău AB va întâlni CSM Slatina, iar HC Zalău A se va duela cu CSM Târgu Jiu de la ora 11:45. Tot în prima zi, CSM Slatina și CSM Târgu… Citeste mai mult […]

Leave a Comment