HC Zalău, misiune dificilă la ultima întâlnire din acest an cu fanii

Aflată pe o poziţie nu foarte comodă în clasamentul Ligii Naţionale de handbal feminin, HC Zalău încearcă să se agaţe de orice punct, indiferent de adversar, pentru a scăpa de „zona fierbinte” a clasamentului. Joi după-amiaza, de la ora 17:30, echipa condusă de Gheorghe Tadici va primi vizita formaţiei CSM Râmnicu Vâlcea, grupare clasată pe locul 5 în clasament, cu şase victorii şi o remiză în primele nouă etape.

„Este un meci important, în faţa unei echipe ce evoluează în grupele Ligii Europene, cu zece jucătoare străine şi cu salarii de 800.000 – 850.000 de euro, ceea ce reprezintă aproape dublu din bugetul total al echipei noastre. Din păcate, avem tot mai multe „multinaţionale” în campionatul românesc. Sperăm ca Liga Naţională să  nu se transforme într-o multinaţională, fiindcă echipa naţională nu poate avea în componenţă decât românce”, a afirmat managerul Zalăului, Gheorghe Tadici.

Partida dintre HC Zalău şi CSM Râmnicu Vâlcea va fi transmisă în direct pe Pro-Arena, deşi, în cadrul aceleaşi etape, se întâlnesc CSM Bucureşti şi HC Dunărea Brăila, care este considerat un adevărat derby, meciul nefiind, însă, transmis.

Gruparea din Zovăi a anunţat prezenţa unui număr de 50 de suporteri la jocul de la Zalău, dar şi a 10 persoane din Consiliul Local şi din conducerea clubului.

Zălăuancele ocupă locul 11 înaintea jocului de joi, cu 9 puncte. Pentru echipa lui Tadici va fi ultimul meci pe teren propriu din acest an, următorul şi ultimul din din 2022 fiind programat în 29 decembrie, pe terenul Craiovei.

 

 

One Thought to “HC Zalău, misiune dificilă la ultima întâlnire din acest an cu fanii”

  1. […] Aflată pe o poziţie nu foarte comodă în clasamentul Ligii Naţionale de handbal feminin, HC Zalău încearcă să se agaţe de orice punct, indiferent de adversar, pentru a scăpa de „zona fierbinte” a clasamentului. Joi după-amiaza, de la ora 17:30, echipa condusă de Gheorghe Tadici va primi vizita formaţiei CSM Râmnicu Vâlcea, grupare clasată pe locul 5 în clasament, cu şase victorii şi o remiză în primele nouă etape. „Este un meci important, în faţa unei echipe ce evoluează în grupele Ligii Europene, cu zece jucătoare străine şi cu salarii… Citeste mai mult […]

Leave a Comment