HC Zalău, misiune dificilă în faţa Dunării Brăila

Etapa cu numărul 16 a Ligii Naţionale de handbal feminin se încheie miercuri, la Zalău, cu duelul dintre HC Zalău şi HC Dunărea Brăila, o partidă importantă pentru ambele formaţii. Zalăul lui Tadici are nevoie de victorie pentru a nu-şi diminua şansele la evitarea barajului, în timp ce brăilencele speră la o medalie în acest an, aflându-se în acest moment pe locul patru, la cinci lungimi în spatele Gloriei Bistriţa-Năsăud.

Brăilencele vin după o victorie entuziasmantă în Cupa EHF, în faţa celor de la Thuringer, vicecampioana Germaniei, în urma căreia a obţinut calificarea în sferturile de finală ale competiţiei. Brăilencele au pornit luni dimineaţa spre Zalău, iar de la Zalău vor pleca direct în Franţa, pentru ultimul joc din faza grupelor Cupei EHF, cu Chambray Touraine.

Şi zălăuancele au un moral bun pentru jocul de miercuri, venind după o victorie foarte importantă pe terenul celor de la Dacia Mioveni.

„Adversarele noastre vin după opt victorii în campionat, plus altele în cupele europene. Vorbim despre o echipă cu un buget de şapte ori mai mare decât al nostru, susţinută atât de Consiliul Judeţean Brăila, cât şi Primăria Brăila. Dunărea Brăila este o echipă completă, cu 12 jucătoare străine şi cu alte jucătoare românce de echipă naţională. Vom face tot ce depinde de noi să ne ridicăm la nivelul adversarelor noastre şi să mulţumim publicul prezent la sală. Sperăm ca iubitorii de handbal să vină în număr cât mai mare la sală, pentru a fi alături de noi, aşa cum au făcut-o şi la alte meciuri”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.

Biletele pentru acest meci se pun în vânzare marţi, 13 februarie, între orele 15 – 17 şi miercuri, 14 februarie, în ziua meciului, de la ora 14. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Programat iniţial la ora 16:30, meciul dintre HC Zalău şi HC Dunărea Brăila va avea loc la ora 16, având în vedere că de la ora 18:30 este programată, tot în Sala Sporturilor, partida de volei dintre SCM Zalău şi Corona Braşov.

 

3 Thoughts to “HC Zalău, misiune dificilă în faţa Dunării Brăila”

  1. […] Etapa cu numărul 16 a Ligii Naţionale de handbal feminin se încheie miercuri, la Zalău, cu duelul dintre HC Zalău şi HC Dunărea Brăila, o partidă importantă pentru ambele formaţii. Zalăul lui Tadici are nevoie de victorie pentru a nu-şi diminua şansele la evitarea barajului, în timp ce brăilencele speră la o medalie în acest an, aflându-se în acest moment pe locul patru, la cinci lungimi în spatele Gloriei Bistriţa-Năsăud. Brăilencele vin după o victorie entuziasmantă în Cupa EHF, în faţa celor de la Thuringer, vicecampioana Germaniei, în urma căreia… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    La Zalau, voleiul da ora exacta. E a treia oara in sezonul asta cand meciul de handabl se programeaza in functie de volei. Nu stiu de ce sala se mai numeste Gheorghe Tadici

  3. Doru Popan

    Care oră exactă …analfabetule ? Cind vreo dată vor avea titlurile , podiumurile,si participări in cupe europene voleiul , precum handbalul ? Dar nr de spectatori ? Care platesc , spre deosebire de volei cu 200 de elevi și intrare gratis ? Recunoști că ești analfabet ..consumatorule pe șpaga de la volei ?
    Să-ți fie de bine !

Leave a Comment