HC Zalău îşi află marţi adversara din Cupa României

Tragerea la sorţi a 16-imilor de finală ale Cupei României la handbal feminin este programată marţi dimineaţa, începând cu ora 11:30, la sediul Federaţiei Române de Handbal, printre echipele ce urmează să evolueze în această fază fiind şi Handbal Club Zalău.
În prima etapă a competiţiei s-au desfăşurat trei partide, câştigătoarele urmând să evolueze în 16-imi alături de cele 13 formaţii din Liga Florilor şi de cele din Divizia A.
Numele celor 32 de echipe vor fi introduse într-o singură urnă, iar în cazul unui meci între două echipe din Liga Naţională, partida va avea loc pe terenul primei formaţii extrase din urnă. În cazul unui meci între o echipă din primul eşalon şi una din Divizia A, partida se va disputa pe terenul formaţiei din liga inferioară.
În sezonul trecut, HC Zalău a ajuns până în sferturile de finală ale competiţiei, fiind eliminată de campioana CSM Bucureşti, la finalul unui joc foarte disputat.
Gheorghe Tadici ne-a declarat că HC Zalău nu va avea reprezentant la tragerea la sorţi, mai ales că mâine urmează duelul de pe teren propriu cu SCM Craiova.
Partidele din 16-imi sunt programate în data de 17 februarie, iar o lună mai târziu vor avea loc meciurile din optimile de finală. Sferturile de finală sunt programate la finalul lunii martie, iar Final-Four-ul, în 19 – 21 aprilie.

SCM Craiova, primul adversar din 2019

Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” va găzdui miercuri, începând cu ora 17:30, partida dintre HC Zalău şi SCM Craiova, meci contând din cadrul etapei a XI-a.
„Avem un moral bun, dar jocurile oficiale, pe puncte, nu pot fi comparate cu cele amicale, în care am folosit toate jucătoarele. Am făcut o pregătire bună şi, din fericire, nu ne confruntăm cu probleme de sănătate, decât uşoare viroze. SCM Craiova este o echipă ce evoluează în grupele Cupei EHF, care vine după un rezultat extraordinar şi cu un moral ridicat. În lot există patru jucătoare noi faţă de cele din perioada de pregătire, dar lipsesc Zamfir şi Apipie. SCM Craiova este o echipă foarte ecilibrată, cu soluţii pe fiecare post. Încercăm să ne ridicăm la nivelul adversarelor şi chiar să le depăşim, mai ales dacă vom avea parte şi de aportul publicului, pe care-l aşteptăm în număr cât mai mare”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.
Partida este oficiată de cuplul format din Marius Ghiorghişor (Bucureşti) şi Mihai State (Buzău), iar observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat băimăreanul Ion Chira.
Preţul unui bilet este de 10 lei.

One Thought to “HC Zalău îşi află marţi adversara din Cupa României”

  1. Anonim

    in Cupa Romaniei ,joaca cu CSM Bucuresti la Zalau !

Leave a Comment