HC Zalău, întâlneşte revelaţia campionatului

Miercuri, ora 17:30, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare

HCM Baia Mare – HC Zalău

Având în vedere că la finalul acestei săptămâni, HC Zalău va susţine „dubla” din sferturile de finală ale Cupei EHF, handbalistele antrenate de Gheorghe Tadici vor juca în devans partida cu HCM Baia Mare. Duelul cu revelaţia campionatului este programat miercuri după-amiaza, de la ora 17:30, urmând a fi transmis, în direct, de postul de televiziune DigiSport 2.
„Baia Mare este considerată revelaţia campionatului. Conducerea clubului face investiţii mari în această echipă, iar primarul oraşului este implicat sub toate aspectele la acest club. Au preluat şi trei jucătoare de la Oltchim, cu contracte foarte mari, ceea ce denotă că în acest an îşi propun o clasare foarte bună. Au şi un lot foarte numeros, având 28 de jucătoare la antrenamente şi probabil vor reuşi să termine campionatul pe locul doi, poziţie pe care se situează şi în acest moment. Noi am pregătit în detaliu acest meci şi, chiar dacă eu nu voi putea sta pe bancă, atât jucătoarele, cât şi soţia mea, care va conduce echipa de pe margine, ştiu ce au de făcut”, a declarat Tadici.
Antrenorul zălăuan consideră că înfrângerea suferită în tur, chiar pe teren propriu, în faţa echipei băimărene, le va ambiţiona şi mai mult pe jucătoarele sale. „Fetele sunt decise să îşi ia revanşa din partida tur, pe care eu nici acum nu o pot uita. Sper ca fetele să facă un joc cât mai bun, chiar dacă presiunea din tribune va fi foarte mare, din moment ce intrarea la meci este liberă”.
Partida dintre HCM Baia Mare şi HC Zalău va fi arbitrată de un cuplu constănţean, format din Adrian Georgescu şi Mihai Moldoveanu.

Leave a Comment