HC Zalău încheie pe podium turul Ligii Naţionale

HC Dunărea Brăila – HC Zalău 20 – 24 (10 – 8)

Gheorghe Tadici a vorbit mai puţin decât adversarul său de pe banca Brăilei, Ioan Băban, înaintea meciului de miercuri seara. I-a dat o singură dată drept la replică antrenorului Brăilei, iar miercuri seara, a avut pentru acesta cel mai potrivit răspuns la toate acuzele: handbalul se joacă pe goluri, nu pe declaraţii.
HC Zalău a încheiat pe podium turul Ligii Naţionale de handbal feminin, graţie victoriei obţinute miercuri seara, pe terenul echipei HC Dunărea Brăila, scor 24 – 20, după ce gazdele conduceau la pauză cu 10 – 8.
„Este o victorie în faţa unei echipe care aspiră la un loc de cupă europeană. Un succes care ne dă posibilitatea să încheiem pe podium turul Ligii Naţionale, însă mai este un retur, iar drumul e lung până la final. Trebuie să felicit fetele pentru victorie, pentru că au fost admirabile, începând cu portarul Mihaela Mureşan şi terminând cu oricare jucătoare de câmp. Ţin să o felicit în mod special pe Ana Maria Şomoi, care a dat, încă o dată, dovadă de multă putere de luptă şi de loialitate faţă de echipă, după cartonaşul roşu gratuit primit de Ailincăi. A suplinit cu brio 45 de minute atât faza de atac, cât şi cea de apărare, sigur cu ajutorul Valeriei Beşe. Noi ne-am ocupat de pregătire şi de joc. Un personaj de la ei s-a ocupat doar de declaraţii în ultimele două săptămâni şi a făcut o atmosferă foarte urâtă înaintea partidei. Este un individ care vorbeşte mult şi are o boală patologică, care se numeşte narcisism. Declaraţiile lui au fost însă benefice pentru noi, fiindcă nu au făcut altceva decât să le determine pe fete să joace cu mai multă ambiţie. Am demonstrat că medalie de bronz din sezonul trecut am luat-o pe merit, nu pe degeaba”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Tehnicianul zălăuan a mai afirmat că victoria de la Brăile îi este dedicată şi extremei Alina Czeczi, accidentată grav la braţul drept, la finalul partidei cu „U” Jolidon Cluj. „Mă bucur pentru Tănăsie, care a suplinit-o pe Czeczi. Ea a făcut un meci bun etapa trecută, dar a avut ghinionul să se accidenteze grav etapa trecută. Fetele au ţinut să facă cadou această victorie”.
Următorul meci pentru HC Zalău este programat miercuri, 6 februarie, de la ora 17, la Vâlcea.

Alte articole

6 Thoughts to “HC Zalău încheie pe podium turul Ligii Naţionale”

 1. Carcotas..

  Felicitari ! Afost un meci de vis, in fata unei sali ostile inca de la incalzire. Tadic a dat o lectie papagalului de Baban ! Bravo lui ! Felicitari echipei !

 2. anonim

  Ama te bucuri de rezultat.vecinu.

 3. gogu

  Feicitari domnule profesor !!!, felicitari echipei!

 4. Suporter din tribuna cu abonament..

  Felicitari echipei si profesorului , nu atat pentru rezultat cat in special pentru lectia data de handbal si atitudine . Bravo lor !

 5. Dragost..

  „Omul sfinteste locul”Aici la handbal nu mai e nevoie de explicatii . Felicitari celor care se ocupa de aceasta echipa !

 6. mama -jucatoare

  Felicitari! la aceasta echipa se munceste bine , si se promoveaza jucatoare tinere pe langa 3-4 cu expierenta. Iata a mai debutat o jucatoare f.f tanara de 17 ani ,in acest meci . Are dreptate cel care a scris mai sus . Felicitari dle Tadici pt curajul de a promova si creste tinere jucatoare! Succes pe mai departe.

Leave a Comment