HC Zalău începe seria meciurilor de verificare

Formaţia pregătită de Gheorghe Tadici va susţine miercuri şi joi două jocuri amicale, pe teren propriu, în faţa formaţiei maghiare NKSE Elöre Bekescsaba

Revenită de mai bine de o săptămână din stagiul de pregătire de la Cheile Grădiştei, formaţia zălăuană va susţine, în miercuri după-amiază, primul joc de verificare dinaintea startului noului sezon al Ligii Naţionale de handbal femnin.
HC Zalău va primi vizita formaţiei ungare, NKSE Elöre Bekescsaba, echipă în faţa căreia, zălăuancele au mai susţinut partide amicale şi în anii anteriori. „Nu urmărim rezultatele până spre finalul stagiului de pregătire precompetiţională. Cel mai mult mă interesează să formez un nucleu de 15 – 16 jucătoare, cu care vom aborda noul sezon. Avem multe jucătoare tinere în lot, însă, la fel ca anul trecut, le voi da tuturor posibilitatea să evolueze, în mod egal”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Începând din această săptămână, sub comanda tehnicianului zălăuan a ajuns şi internaţionala de tineret, Maria Eliza Cicic, jucătoare născută în 1994, ce a evoluat în ultimele două sezone la CSS Caracal, în Divizia A.
Partida de miercuri după-amiază, dintre HC Zalău şi NKSE Elöre Bekescsaba, este programată la ora 17:30, în Sala Sporturilor din Zalău, urmând ca cele două formaţii să se întâlnească şi joi, începând cu ora 11, în aceeaşi locaţie. La ambele partide, intrarea publicului va fi liberă.
După cele două jocuri amicale, HC Zalău se va deplasa la Baia Mare, unde va participa la primul turneu amical din această vară, Trofeul Maramureşului, programat în perioada 2 – 3 august.

Leave a Comment