HC Zalău începe campionatul la Craiova

Joi, ora 18:30, Sala Polivalentă din Craiova

SCM Craiova – HC Zalău

Echipa pregătită de Gheorghe Tadici abordează noul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin cu un lot mai tânăr decât în sezonul anterior, prin urmare, nici obiectivul propus de Consiliul de Administraţie al clubului nu este la fel de îndrăzneţ. „La şedinţa Consiliului de Administraţie de miercuri s-a stabilit ca prim obiectiv calificarea în play-off, iar în partea a doua ne vom propune şi obiectivul final, după ce vom cunoaşte mai bine valoarea adversarilor”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
HC Zalău va debuta în noul sezon joi după-amiază, urmând să întâlnească, în deplasare, SCM Craiova, formaţie antrenată de Carmen Amariei.
În lotul echipei zălăuane nu se mai regăsesc Gabriella Szucs, Alina Czeczi, Roxana Rob şi portarul Delia Ghilă Roman, ultima fiind împrumutată la HC Ramada Oradea.
Conducerea a transferat în schimbul lor jucătoare tinere, trei dintre ele fiind internaţionale de tineret: portarul Ana Maria Inculeţ, interul Claudia Constantinescu şi extrema Marina Eliza Cicic. A mai fost adus centrul Valentina Bardac, de la CSM Cetate Deva şi au fost promovate două jucătoare de la CSS Zalău, Mădălina Prodan şi Diana Buruian.
Cel mai mare căştig este însă revenirea pivotului Georgiana Ciuciulete, căpitanul echipei zălăuane devenind mămică la începutul acestui an.
„Am efectuat o pregătire foarte bună în această vară, de care aveam nevoie, având în vedere că avem multe jucătoare tinere în lot. Şi pentru jucătoarele cu experienţă, turneele din această vară au fost de bun augur. Pregătirea din această vară ne dă dreptul să sperăm la o prestaţie bună în campionat. Va fi foarte important cum începem campionatul, cu toate că primele trei meciuri sunt dificile, dar suntem încrezători în şansele noastre. La Craiova ne dorim să facem un joc cât mai bun şi să obţinem victoria. Sper ca jocul să nu fie influenţat de factori externi”, a mai precizat tehnicianul zălăuan.
Partida dintre SCM Craiova şi HC Zalău este programată la ora 18:30, în Sala Polivalentă din Craiova şi va fi oficiată de cuplul din Moreni format din Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu.
Programul complet al primei etape: ASC Corona Braşov – CSM Cette Deva, „U” jolidon Cluj – HCM Roman, HC Dunărea Brăila – CSM Bucureşti, „U” Neptun Constanţa – HCM Baia Mare, SCM Craiova – HC Zalău, HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Ploieşti.

Alte articole

One Thought to “HC Zalău începe campionatul la Craiova”

  1. […] Echipa pregătită de Gheorghe Tadici abordează noul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin cu un lot mai tânăr decât în sezonul anterior, prin urmare, nici obiectivul propus de Consiliul de Administraţie al clubului nu este la fel de îndrăzneţ. “La şedinţa Consiliului de Administraţie de miercuri s-a stabilit ca prim obiectiv calificarea în play-off, iar în partea a doua ne vom propune şi obiectivul final, după ce vom cunoaşte mai bine valoarea adversarilor”, a declarat managerul Gheorghe Tadici. HC Zalău va debuta în noul sezon joi după-amiază, urmând să întâlnească, …mai multe stiri […]

Leave a Comment