HC Zalău, în formulă completă

Cea de-a treia internaţională de tineret pe care HC Zalău a transferat-o în această vară, Claudia Constantinescu, a debutat în echipa zălăuană la turneul din Ungaria

Dacă extrema Marina Eliza Cicic şi portarul Ana Maria Inculeţ au deja la activ câteva meciuri de verificare cu HC Zalău, interul Claudia Constantinescu a debutat în echipa zălăuană doar la sfârşitul săptămânii trecute, la turneul de pregătire din Ungaria.
Managerul Gheorghe Tadici s-a arătat mulţumit de evoluţia Claudiei Constantinescu.
„Claudia Constantinescu vine după un Campionat European, unde a obţinut locul cinci cu echipa naţională, o poziţie demnă de toată lauda, având în vedere programul de pregătire, destul de redus. Constantinescu a participat la trei antrenamente cu echipa noastră şi a venit cu o oarecare oboseală de la lotul naţional. Ea este însă o jucătoare de perspectivă, iar cu Veszprem a făcut un meci bun nu prin prisma numărului mare de goluri marcate, ci prin modul în care s-a exprimat în teren”, a declarat antrenorul zălăuan.
La rândul său, handbalista născută în Balş (judeţul Olt), s-a arătat încântată de faptul că a ales clubul zălăuan. „Cred că acest club este cel mai potrivit pentru mine. Aici pot să cresc în valoare şi să fac performanţă, fiindcă sunt promovate junioarele şi li se dau încredere”, a precizat Claudia Constantinescu.
Şi Marina Cicic s-a arătat mulţumită de alegerea făcută. „Am venit la acest club pentru a face performanţă. Îmi doresc foarte mult să evoluez şi va trebui să demonstrez în următorii ani că a meritat ca domnului Tadici să aibă încredere în mine. Sper foarte mult să trec peste emoţiile junioratului şi să mă ridic la nivelul dorit atât de domnul Tadici, cât şi de colegele din echipă. Există un colectiv foarte unit la acest club şi chiar mă bucur de acest lucru, fiindcă, la început, îmi era teamă de cum voi fi primită de către colege”, a afirmat Marina Eliza Cicic.
Următorul meci de pregătire pentru HC Zalău este programat mâine, în cadrul celei de-a VI-a ediţii a Cupei Consiliului Judeţean. Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici vor întâlni Dunafeer SE Dunaujvaros, meciul fiind programat de la ora 9:30.

Leave a Comment