HC Zalău, în faţa unui meci cu miză uriaşă

Situată în acest moment pe loc retrogradabil, HC Zalău are nevoie de cel puţin două victorii în ultimele trei etape pentru a ajunge la turneul de baraj şi a evita retrogradarea directă. Prima „finală” din ultimele trei ale sezonului este programată duminică, la ora 11, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, zălăuancele urmând să întâlnească SCMU Craiova.

„Ce să facem? Să ne dăm la o parte …? Noi am câștigat și cu Cisnădie cu scorul de 25-20, iar cei de la Cisnădie au bătut etapa trecută Craiova acasă. Noi ne apăram sansele noastre. Oricum suntem ceea mai logevivă echipă în Liga Națională, cu cel mai longeviv antrenor din toate sporturile, cel puțin de echipă. Ne vom respecta istoria celor 42 de ani pe prima scenă handbalistică a României, dintre care 40 de ani cu același antrenor. Suntem conștienți de dificultatea jocului sub toate aspectele, dar ” bucuroși le-om duce toate, de-o fi pace sau război!”, este declaraţia managerului Gheorghe Tadici înaintea jocului de duminică.

 

Publicul sălăjean este aşteptat la sală în număr cât mai mare pentru a-şi încuraja favoritele, biletele urmând să se pună în vânzare sâmbătă, între orele 15 – 17 şi duminică, începând cu ora 9.

Tot în cadrul etapei de duminică, CSM Slatina va întâlni pe teren propriu SCM Râmnicu Vâlcea, slătinencele aflându-se în luptă directă cu HC Zalău pentru calificarea la turneul de baraj.

2 Thoughts to “HC Zalău, în faţa unui meci cu miză uriaşă”

  1. […] Situată în acest moment pe loc retrogradabil, HC Zalău are nevoie de cel puţin două victorii în ultimele trei etape pentru a ajunge la turneul de baraj şi a evita retrogradarea directă. Prima „finală” din ultimele trei ale sezonului este programată duminică, la ora 11, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, zălăuancele urmând să întâlnească SCMU Craiova. „Ce să facem? Să ne dăm la o parte …? Noi am câștigat și cu Cisnădie cu scorul de 25-20, iar cei de la Cisnădie au bătut etapa trecută Craiova acasă. Noi ne apăram… Citeste mai mult […]

  2. […] Situată în acest moment pe loc retrogradabil, HC Zalău are nevoie de cel puţin două victorii în ultimele trei etape pentru a ajunge la turneul de baraj şi a evita retrogradarea directă. Prima „finală” din ultimele trei ale sezonului este programată duminică, la ora 11, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, zălăuancele urmând să întâlnească SCMU Craiova. „Ce să facem? Să ne dăm la o parte …? Noi am câștigat și cu Cisnădie cu scorul de 25-20, iar cei de la Cisnădie au bătut etapa trecută Craiova acasă.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment