HC Zalău, cu gândul la o revenire pe podiumul Ligii Naţionale

Joi, ora 19:30, Sala Sporturilor
HC Zalău – Universitatea Cluj

Handbal Club Zalău revine pe teren propriu după o pauză de aproape o lună, urmând să întâlnească joi seara, începând cu ora 19:30, Universitatea Cluj, formaţie situată pe locul opt în Liga Nţională după 20 de etape.
Echipa pregătită de Gheorghe Tadici se află pe poziţia a patra, la egalitate de puncte cu ocupanta locului trei, SCM Craiova. Oltencele evoluează joi pe terenul Romanului, echipă clasată pe locul şase, iar o remiză sau un eşec al Craiovei, coroborat cu o victorie a Zalăului, readuce formaţia antrenată de Gheorghe Tadici pe podiumul Ligii Naţionale.
„Ne dorim să obţinem încă 12 puncte în etapele rămase până la finalul sezonului, iar cu 44 de puncte, cred că putem termina pe locul trei această ediţie de campionat. Ar fi răsplata efortului depus de jucătoare, dar şi al aportului pe care-l au acţionarii şi finanţatorii noştri. Consiliul Judeţean Sălaj are un rol deosebit în susţinerea activităţii acestei echipe, dar şi ceilalţi finanţatori şi acţionari merită toată aprecierea noastră. Sunt echipe care au susţinere mai mare, fiindcă provin din oraşe cu o infrastructură mai bună, iar o clasare pe podium ar fi cu atât mai meritorie pentru noi”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Partida dintre HC Zalău şi Universitatea Cluj este oficiată de cuplul de arbitri format din timişoreanul Marius Fiscu şi arădeanul Aurel Moldoveanu. Observator din partea Federaţiei Române de Handbal a fost delegat sibianul Doru Dordea.
Primele bilete s-au pus în vânzare miercuri, începând cu ora 15, la casieria Sălii Sporturilor, iar cele rămase vor fi vândute joi, începând cu ora 17.
Programul complet al etapei a XXI-a: Unirea Slobozia – CSM Bistriţa, Dunărea Brăila – Corona Braşov, CSM Craiova – SCM Roman şi CSM Bucureşti – HCM Râmnicu Vâlcea. Măgura Cisnădie şi Danubius Galaţi stau.

One Thought to “HC Zalău, cu gândul la o revenire pe podiumul Ligii Naţionale”

  1. Nistor

    Victorie fara nici o discutie si locul pe podium este aproape. dupa jocul cu Valcea se pot gandi la medalii. Campionatul la handbal-feminin este ce l mai tare de la toate sporturile de echipa 1 In cupe Europene la fel !Nu se compara cu baschetul sau voleiul, polo , etc

Leave a Comment