HC Zalău ar putea rămâne şi fără al doilea pivot

„Dacă această jucătoare nu ar fi avut şansa de a se întâlni cu mine, ar fi rămas la nivelul la care am găsit-o în urmă cu câţiva ani, fiindcă alţi antrenori nu i-ar fi dat nicio şansă”, a afirmat Gheorghe Tadici

Rămasă fără căpitanul Georgiana Ciuciulete, care a evoluat pe postul de pivot, HC Zalău va renunţa, foarte probabil, în perioada următoare şi la cea de-a doua jucătoare care evoluează pe acest post, Crina Pintea. Handbalistei i se încheie contractul cu HC Zalău în luna februarie a anului viitor, iar jucătoarea a avut deja discuţii cu câţiva impresari pentru a se transfera la un alt club. Tadici se aştepta la un altfel de comportament din partea jucătoarei, mai ales că este antrenorul cu ajutorul căruia handbalista a devenit consacrată în România.
„Crina Pintea îşi termină contractul în luna februarie a anului viitor şi se pare că i s-a urcat deja handbalul la cap. Valoarea pe care o are acum Pintea i se datorează faptului că a avut şansa de a mă întâlni pe mine. Chiar am întrebat-o zilele trecute ce ar fi făcut în caz contrar, fiindcă alţi antrenori nu i-ar fi dat nicio şansă. Omul de la ţară e modest până ajunge acolo unde-şi doreşte, pe urmă uită să întoarcă capul şi să privească de unde a plecat. Este şi cazul ei, care în această perioadă se dă pe mâna unor aşa-zişi impresari, care vor doar să câştige pe seama jucătoarelor. La mintea ei, s-a dat imediat pe mâna unui „geambaş” de jucătoare. Probabil, în cursul săptămânii viitoare ne vom reuni împreună cu membrii Consiliului Director şi vom lua decizia de a o suspenda. Ea nu şi-a respectat programul de pregătire şi de recuperare de după accidentare, s-a prezentat doar două zile la antrenament, pe urmă a plecat în concediu, fără ca acesta să fie aprobat. Probabil, săptămâna viitoare îi vom desface contractul de muncă şi o vom suspenda până la data 1 februarie, iar în aceste condiţii, rămâne de văzut dacă mai face performanţă”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Având în vedere că postul de pivot va rămâne descoperit după plecarea Crinei Pintea, Tadici s-a gândit deja la alte variante.
„Am rechemat-o la echipă pe Alexandra Lazăr, dar vom lua o decizie finală în privinţa ei la sfârşitul pregătirii de vară. Am zis că-i mai dau o şansă, iar dacă confirmă o vom păstra în lot. Există şi varianta de a reprofila pe acest post una dintre jucătoarele pe care le avem deja în lot. Alexandra Ciunt ar putea fi o soluţie. Are o priză bună la minge şi ar putea avea un coeficient pe plus faţă de ceea ce a fost în perioada din urmă”, a dezvăluit fostul selecţioner.

A început handbalul de performanţă după ce i-a trimis scrisoare lui Tadici

Născută la Podu Turcului, o localitate uitată de lume din judeţul Bacău, Crina Pintea a avut şansa de a-l întâlni pe Gheoerghe Tadici în 2006, la scurt timp după ce acesta devenise vicecampion mondial cu naţionala de senioare a României. Elevă în clasa a X-a la acea vreme, jucătoarea a decis să înceapă sportul pe semicerc după ce a urmărit la televizor evoluţiile pe care handbalistele lui Tadici le-au avut la Campionatul Mondial din Rusia.
„M-am hotărât să fac handbal şi am decis cu profesorul de sport să iau legătura cu Gheorghe Tadici. Pentru că nu aveam altă soluţie, i-am trimis o scrisoare, iar dânsul a acceptat să mă cunoască. Acest lucru s-a întâmplat înaintea unui meci la Roman”, afirma Crina Pintea în urmă cu trei ani, iar Tadici a dezvăluit cum a fost prima întâlnire cu jucătoarea. „Am dat mâna cu ea, m-am uitat la glezne şi am văzut că are calităţi. Ştiam că în zona Moldovei în general fetele sunt recrutate la canotaj, astfel că prima întrebare pe care i-am adresat-o a fost dacă a încercat şi acest sport. Dacă ar fi fost respinsă ar fi fost ceva în neregulă. Nu a fost, însă, cazul şi am luat-o cu mine la Vâlcea în 2006”, a declarat Gheorghe Tadici, la acea vreme antrenor al echipei Oltchim.
Crina Pintea a fost transferată la HC Zalău în 2010.

4 Thoughts to “HC Zalău ar putea rămâne şi fără al doilea pivot”

 1. Stela

  Viitorul vostru depinde, în mare măsură, de ceea ce învăţaţi şi experimentaţi, începând din acest moment. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
  :tiberiu_rey@yahoo.com

 2. geo

  O toparlanca , care nici azi nu stie sa alerge, care a chinuit handbalul si antrenori care au lucrat cu ea . NOROCUL EI = Tadici, singurul care a vrut sa faca ceva din ea , cu mari sacrificii din partea lui nervos si de sanatate. NIMIC nu pierde HCZ cu plecarea acestei AMOTRICE din toate P>D>V si intarziata la cap .. asta este , mai usor pt Tadici. Iar ea o sa intre in anonimat ! ..ca si multe altele !Trebuie neaparat suspendata si lasata fara venituri , sa se invete minte

 3. O mare nesimtita,fara creer dar cu „gipan” si sta in cotet ,cu chirie si un trantor langa ea… Lasaneeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. Ana

  Afara cu oaia asta! Cand a venit la Zalau arata ca o vadana cu 5 copii. S/a ajuns m..sta de o prostie fara seaman

Leave a Comment