HC Zalău ar putea rămâne fără căpitanul Georgiana Ciuciulete

Una dintre cele mai valoroase jucătoare pe care le-a avut clubul zălăuan în ultimul deceniu se află la final de contract, iar la sfârşitul acestui sezon ar putea părăsi formaţia de la poalele Meseşului

Georgiana Ciuciulete s-a transferat la Zalău de la Oltchim Râmnicu Vâlcea în urmă cu nouă ani, iar un aport important în transferul său l-a avut managerul Gheorghe Tadici, care era la acea vreme antrenorul formaţiei din Zăvoi. O jucătoare tânără, dar muncitoare, având doar 18 ani în momentul în care a ajuns la echipa zălăuană, Georgiana Ciuciulete s-a integrat destul de uşor la formaţia de sub Meseş, cu care a obţinut rezultate notabile chiar şi în cupele Europene.
Medalia de bronz în Liga Naţională, o finală şi o semifinală a Cupei EHF sunt cele mai importante rezultate pe care pivotul echipei zălăuane le-a obţinut în cei nouă ani cu formaţia de la poalele Meseşului.
Contractul Georgianei Ciuciulete cu clubul zălăuan expiră la finalul acestui sezon, iar jucătoarea ar putea părăsi formaţia antrenată de Gheorghe Tadici. Chiar dacă sunt şanse mari ca sportiva să aleagă o altă echipă în această vară, managerul Gheorghe Tadici a avut doar cuvinte de laută la adresa sportivei.
„Cu Georgiana Ciuciulete este o situaţie mai specială, vis-a-vis de familia ei şi a soţului, care sunt în sudul ţării, la Băileşti, iar ea doreşte să fie alături de familie, având şi copil mic. Vom vedea dacă doreşte sau nu să continue la Zalău. Oricum, ea şi-a făcut din plin datoria faţă de echipa din Zalău, a jucat opt – nouă ani. A făcut-o la cel mai înalt nivel, a dovedit multă determinare şi loialitate faţă de club, este o fată bine educată, o familistă convinsă, de aceea are şi o familie reuşită. Dacă va crede că e mai bine să plece în altă parte nu am decât să-i mulţumesc pentru tot ce a făcut la această echipă, dar şi la echipa naţională unde ne-am ajutat reciproc pentru a obţine rezultate cât mai bune”, a declarat Tadici.
La final de contract se află şi Andrada Trif, dar extrema dreaptă pare decisă să continue la HC Zalău. „Trif şi-a exprimat dorinţa de a continua la echipa din Zalău”, ne-a informat managerul zălăuan.
Chiar dacă mai sunt meciuri de jucat în actualul sezon al Ligii Naţionale, Tadici ne-a dezvăluit că există deja jucătoare care şi-au exprimat dorinţa de a evolua la HC Zalău în sezonul viitor. „La fiecare club sunt plecări şi veniri în perioada dintre sezoane. Şi noi avem oferte atât de la jucătoare din România, cât şi de la handbaliste din străinătate, cu toate că la nivel de oraş nu ne putem compara cu Clujul, cu Baia Mare sau cu altele din jurul nostru. Din acest punct de vedere, jucătoarele tinere aleg cu greu să vină la Zalău, neavând atâtea oportunităţi ca în alte oraşe de a-şi petrece timpul liber”.
HC Zalău va susţine marţi, de la ora 11:30, ultimul meci din cadrul primei faze a campionatului, urmând să întâlnească pe teren propriu HCM Râmnicu Vâlcea. Din respect pentru publicul fidel, conducerea clubului a decis ca intrarea la meci să fie liberă.

2 Thoughts to “HC Zalău ar putea rămâne fără căpitanul Georgiana Ciuciulete”

  1. […] Georgiana Ciuciulete s-a transferat la Zalău de la Oltchim Râmnicu Vâlcea în urmă cu nouă ani, iar un aport important în transferul său l-a avut managerul Gheorghe Tadici, care era la acea vreme antrenorul formaţiei din Zăvoi. O jucătoare tânără, dar muncitoare, având doar 18 ani în momentul în care a ajuns la echipa zălăuană, Georgiana Ciuciulete s-a integrat destul de uşor la formaţia de sub Meseş, …read more […]

  2. Despre Ciuciulete Georgiana, numai de bine spre deosebire de alte pasagere pe aici,care acum sunt ilustre anonime pri tara gen Crap(Roman)Holhos(plecata de la trei echipe cu tinichea de coada) altele si altele…. Cred ca Tadici o pastreaza la echipa,in avantajul reciproc al HCZalau si fam. Ciuciulete( sotul Georgianei este f apreciat la locul de munca). Felicitari dlui Tadici, pt cuvintele deosebit de frumoase de apreciere la adresa ei. Georgiana nu pleca!Aici esti cu adevarat iubita si apreciata ,in alta parte,nu se stie… Vezi exemplele multe ,pe care le stii….

Leave a Comment