HC Zalău a suferit primul eşec pe teren propriu în actualul sezon

HC Zalău a susţinut sâmbătă al doilea meci pe teren propriu din actualul sezon, primind vizita vicecampioanei din sezonul trecut, Minaur Baia Mare. Două victorii, o remiză şi un eşec a fost bilanţul zălăuancelor după patru etape, iar în runda de sâmbătă a venit primul eşec şi pe teren propriul.

Cu Cristina Laslo într-o formă de zile mari, Minaur a controlat în cea mai mare parte jocul de la Zalău, conducând din minutul şase până în minutul 43, când Alexandra Vrabie a punctat pentru 18 – 18, după ce înainte cu un minut, Teodora Popescu ratase a aruncare de la şapte metri pentru Zalău. Echipa lui Tadici a reuşit chiar să treacă în avantaj, graţie şi unor intervenţii foarte bune ale portarului Paula Teodorescu, dar de la 20 – 18 în minutul 47, Zalăul nu a mai marcat până în minutul 54, iar oaspetele s-au desprins la 23 – 20. Mouna Jlezi a înscris pentru 22 – 23 în minutul 55, forţând o nouă revenire a Zalăului, dar şi-a intrat, din nou, în rol, Cristina Laslo, care a punctat de trei ori consecutiv, iar scorul final a devenit 26 – 23 în favoarea Minaurului.

După eşecul de sâmbătă, HC Zalău rămâne cu şapte puncte, coborând pe locul nouă în Liga Naţională. În etapa viitoare, echipa lui Tadici va evolua pe terenul celor de la Ştiinţa Bucureşti.

Rezultatele complete din etapa a V-a: CSM Bucureşti – CSM Deva 31 – 20, CSM Slatina – Gloria Bistriţa-Năsăud 24 – 25, Dacia Mioveni – Ştiinţa Bucureşti 24 – 21, Dunărea Brăila – Rapid Bucureşti 29 – 30, Gloria Buzău – SCM Craiova 29 – 25. Partida dintre Măgura Cisnădie şi SCM Râmnicu Vâlcea se joacă miercuri.

Leave a Comment