HC Zalău a „scos” doar un egal la Târgu Jiu şi a coborât pe penultimul loc

Evitarea turneului de baraj devine o situaţie tot mai complicată pentru HC Zalău, care a coborât pe penultimul loc în Liga Naţională, după remiza de la Târgu Jiu. Handbalistele conduse de Gheorghe Tadici s-au deplasat joi la Târgu Jiu cu gândul de a obţine toate cele trei puncte puse în joc, însă rezultatul final, 22 – 22, nu ajută cu nimic formaţia de la poalele Meseşului, care a fost depăşită şi de CSM Slatina după această etapă.

Zalăul s-a aflat la conducere încă din primele minute, menţinându-şi avantajul de trei, patru goluri până în minutul 44. Finalul nu a mai fost însă la fel de bun, iar gazdele au restabilit egalitatea la 19 în minutul 49, după ce cu patru minute înainte, zălăuancele aveau 19 – 16.

În ultimele zece minute s-a mers „cap la cap” până la 22, iar în ultimele patru minute nici una dintre cele două echipe nu au mai reuşit să marcheze.

Cea mai bună marcatoare a Zalăului a fost Krisztina Toth, cu şase reuşite, toate din aruncări de la 7 metri, iar pentru gazde, Alexandra Gavrilă şi Katarina Pavlovic au marcat cele mai multe goluri, fiecare câte cinci.

Următoare etapă este programată în 20 aprilie, HC Zalău urmând să întâlnească pe teren propriu Măgura Cisnădie.

2 Thoughts to “HC Zalău a „scos” doar un egal la Târgu Jiu şi a coborât pe penultimul loc”

  1. […] Evitarea turneului de baraj devine o situaţie tot mai complicată pentru HC Zalău, care a coborât pe penultimul loc în Liga Naţională, după remiza de la Târgu Jiu. Handbalistele conduse de Gheorghe Tadici s-au deplasat joi la Târgu Jiu cu gândul de a obţine toate cele trei puncte puse în joc, însă rezultatul final, 22 – 22, nu ajută cu nimic formaţia de la poalele Meseşului, care a fost depăşită şi de CSM Slatina după această etapă. Zalăul s-a aflat la conducere încă din primele minute, menţinându-şi avantajul de trei,… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    scimbare de antrenor

Leave a Comment