HC Zalău a părăsit Cupa României încă din primul tur

Deşi a avut în faţă un adversar accesibil şi a avut şi avantajul terenului propriu, HC Zalău a ratat accederea în turul 2 al Cupei României. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a cedat, duminică, cu scorul de 28 – 31 în faţa formaţiei Dacia Mioveni, într-un meci desfăşurat în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”.

Chiar şi fără titularele Emilja Lazic şi Andreea Mihart, care au privit meciul din tribune, Zalăul a avut un început în forţă, conducând cu 5 – 2 în minutul 8. Oaspetele conduse de pe margine de Robert Licu au restabilit egalitatea la 6, iar în a doua parte a primei reprize s-a mers „cap la cap”. La cabine s-a intrat cu rezultat de egalitate, 13 – 13, iar în partea a doua, Dacia Mioveni a fost echipa care a punctat mai bine. Vizitatoarele au marcat de trei ori consecutiv la reluare, ducând scorul la 16 – 13. Zălăuancele au restabilit egalitatea abia în minutul 52, 25 – 25, dar a fost doar o chestiune de moment, Mioveniul revenind la conducere în ultimele minute şi reuşind să se califice în faza următoare.

Eliminată din Cupa României după primul joc, Zalăului îi rămâne să se concentreze cât mai bine pe campionat, acolo unde nu se află într-o situaţie foarte comodă. Primul meci în campionat din acest an pentru HC Zalău este programat duminică, de la ora 11:00, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, adversară fiind Minaur Baia Mare.

Cele mai bune marcatoare ale Zalăului în duelul din Cupa României au fost Andreea Bujor şi Roberta Stamin, ambele cu câte 6 goluri, în timp ce pentru Dacia Mioveni, cea mai bună marcatoare a fost Claudia Constantinescu, tot cu 6 reuşite.

Alte rezultate din turul 1 al Cupei României: CSM Bacău – CSM Slatina 24 – 42, CSM Unirea Slobozia – CSM Corona Braşov 27 – 30, CS Neptun Constanţa – CSM Galaţi 27 – 32, Gloria Bistriţa – Minaur Baia Mare 28 – 23, CSM Târgu Jiu – Universitatea Craiova 36 – 31.

 

One Thought to “HC Zalău a părăsit Cupa României încă din primul tur”

  1. […] Deşi a avut în faţă un adversar accesibil şi a avut şi avantajul terenului propriu, HC Zalău a ratat accederea în turul 2 al Cupei României. Echipa pregătită de Gheorghe Tadici a cedat, duminică, cu scorul de 28 – 31 în faţa formaţiei Dacia Mioveni, într-un meci desfăşurat în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”. Chiar şi fără titularele Emilja Lazic şi Andreea Mihart, care au privit meciul din tribune, Zalăul a avut un început în forţă, conducând cu 5 – 2 în minutul 8. Oaspetele conduse de pe margine de Robert… Citeste mai mult […]

Leave a Comment