După ani de așteptări, drumul de acces la Păstrăvăria din Tusa este reabilitat

Aflată în proprietatea Regiei Naționale a Pădurilor, Păstrăvăria de la Tusa a intrat deja într-un program investițional derulat de către Direcția Silvică Sălaj. Primul pas a fost făcut prin începerea lucrărilor de reabilitare a drumului forestier care permite accesul la păstrăvărie.

Potrivit directorului Direcției Silvice Sălaj, Viorel Mihiș, în proiectul investițional este inclusă și cabana din apropierea păstrăvăriei, un loc unde se vor putea caza turiști dornici să descopere frumusețea zonei. Lucrările trebuie finalizate în acest an, banii fiind alocați la nivelul Regiei Naționale a Pădurilor.Capacitatea păstrăvăriei este de aproximativ două tone de păstrăv pe an, sursa de apă fiind asigurată de la izvoarele din zonă. Investițiile au ca scop principal atragerea de turiști în zonă, dar și creșterea capacității păstrăvăriei, o unitate afectată în ultimii ani din cauza problemelor privind asigurarea sursei de apă.

Foto: Direcția Silvică

One Thought to “După ani de așteptări, drumul de acces la Păstrăvăria din Tusa este reabilitat”

  1. […] Aflată în proprietatea Regiei Naționale a Pădurilor, Păstrăvăria de la Tusa a intrat deja într-un program investițional derulat de către Direcția Silvică Sălaj. Primul pas a fost făcut prin începerea lucrărilor de reabilitare a drumului forestier care permite accesul la păstrăvărie. Potrivit directorului Direcției Silvice Sălaj, Viorel Mihiș, în proiectul investițional este inclusă și cabana din apropierea păstrăvăriei, un loc unde se vor putea caza turiști dornici să descopere frumusețea zonei. Lucrările trebuie finalizate în acest an, banii fiind alocați la nivelul Regiei Naționale a Pădurilor.Capacitatea păstrăvăriei este de aproximativ… Citeste mai mult […]

Leave a Comment