Gheorghe Tadici, după victoria de la Sebeş: „Jocul echipei a funcţionat bine în repriza a doua”

Handbalistele pregătite de Gheorghe Tadici au câştigat cu scorul de 30 – 24 partida susţinută duminică după-amiaza, la Sebeş, în faţa formaţiei Măgura Cisnădie, din cadrul etapei a XX-a a Ligii Naţionale. HC Zalău a avut avantaj şi la pauză, conducând cu scorul de 14 – 12.
Echilibrul s-a menţinut doar în primele 20 de minute, după care, zălăuancele s-au desprins la patru goluri, prin reuşitele Larisei Tamaş, Andradei Trif şi „dubla” Teodorei Bloj, tabela arătând 12 – 8 în minutul 25. Cisnădie a reuşit să se apropie la două goluri până la pauză, dar formaţia de la poalele Meseşului s-a desprins, din nou, la patru lungimi la scurt timp de la reluare. De la 17 – 13 pentru echipa lui Tadici, gazdele s-au apropiat la un singur gol în minutul 38, 16 – 17, dar ultimele 20 de minute au fost, din nou, ale Zalăului.
Cu 23 minute înainte de final, HC Zalău s-a desprins pentru prima dată la cinci goluri, 23 – 19. Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat cu un minut înainte de final, când jucătoarele lui Tadici au condus cu 30 – 23, iar ultimul gol al partidei a fost marcat de Roxana Gatzel Han, pentru 24 – 30.
„Ne-am dorit această victorie, fiindcă, am spus înaintea acestui meci că vrem să acumulăm 32 de puncte până la întreruperea campionatului. Sunt mulţumit de jocul fetelor, în special de cel din repriza a doua, când apărarea a funcţionat foarte bine şi s-a completat cu jocul bun al portarilor. Aşteptăm întreruperea campionatului, perioadă în care vom vedea ce trebuie să facem pentru a creşte în evoluţie”, a declarat Gheorghe Tadici.
Succesul de duminică este al doilea pe care HC Zalău îl obţine în deplasare în acest sezon, după victoria de la Slobozia, din cadrul etapei a IV-a, unde echipa lui Tadici s-a impus cu 26 – 24.
După victoria de la Sebeş, HC Zalău a acumulat 29 de puncte, menţinându-se pe poziţia a opta în clasament.
Sâmbătă, în cadrul etapei a XXI-a, HC Zalău va primi vizita echipei HC Alba Sebeş, în faţa căreia a terminat la egalitate meciul tur, 24 – 24.
Măgura Cisnădie: Paula Vişan, Elena Popovici, Viorica Şuba – Roxana Gatzel Han (11), Georgiana Preda (4), Monica Amagdei (3), Irina Lăzărin (3), Cristiana Ciuplea (1), Ionela Goran (1), Mihaela Stănciulescu (1), Natasa Krnic şi Mihaela Popescu. antrenor: Alexandru Weber
HC Zalău: Ana Maria Inculeţ, Diana Diaconu, Adina Mureşan – Sabine Klimec (6), Diana Puiu (5), Claudia Constantinescu (5), Larisa Tamaş (3), Florina Ţurcaş (3), Maria Bardac (3), Teodora Bloj (2), Roxana Rob (2), Andrada Trif (1) şi Anca Onicaş. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici
Rezultatele complete din etapa a XX-a: HCM Baia Mare – HCM Râmnicu Vâlcea 29 – 24, CSM Unirea Slobozia – HCM Roman 22 – 23, CSM Ploieşti – SCM Craiova 29 – 25, „U” Alexandrion Cluj – Rapid Bucureşti 24 – 23, HC Alba Sebeş – HC Dunărea Brăila 17 – 26 şi Măgura Cisnădie – HC Zalău 24 – 30. Partida dintre CSM Bucureşti şi Corona Braşov este programată miercuri, de la ora 19:45.

Alte articole

4 Thoughts to “Gheorghe Tadici, după victoria de la Sebeş: „Jocul echipei a funcţionat bine în repriza a doua””

 1. Anonim

  Alte declaratii ale marelui Ghita:
  1. Anca Onicaș va fi peste valoarea lui Bazaliu.
  2. Ana Maria Tănasie este o fată cu carenţe de educaţie.
  3. Spre deosebire de Crina Pintea care nu mai are nicio rată de progres, la anii ei, Bazon are o mare rată de progres.
  4. Cristina Neagu este o mare jucătoare, are calități native, dar uită de unde a plecat și dă în antrenorii români ori de cîte ori are ocazia. De parcă a învățat să joace handbal la ea acasă, în balcon. Este o problemă care ține de educație, de caracter, chiar dacă are un IQ foarte ridicat.
  5. Dupa meciul cu Belarus a venit un ospatar sa ne intrebe daca le dam voie si “la a treia, a patra”, intr-o atmosfera de dolce-ambiente. M-am urcat cu Narcisa Lecusanu in masina atunci si am plecat, ca sa nu fim partasi la asa ceva.
  6. Iar Ryde nu stiu ce l-a recomandat, pentru ca eu stiu asa ca un antrenor foarte bun te solicita o echipa de club, un lot de junioare, chiar lot de senioare iar eu stiu ca 6-7 ani de zile el nu a avut nici o oferta dupa episodul Virbog , unde pesemne si femeia de servici in ghilimele de la sala din Viborg si antrena pe Popovici si ce au avut ele acolo 12 campioane europene si mondiale, probabil facea rezultate cu echipa de club. Daca 7 ani nu te solicita nimeni insa ca e o problema si l-am descoperit noi, federatia noastra de handbal care sa-l resusciteze. Ne cam ducem la vale , ne ducem la fund.
  7. Ştiţi ce întrebare a pus Trefilov cu vreo 8 martori? Cine a preluat handbalul românesc? Cum daţi asemenea salarii? E cumva băgată mafia drogurilor, mafia ţigărilor, mafia alcoolului? Aşa a întrebat, cu martori, nu vorbim poezii.
  8. Huţupan n-a venit să salveze Oltchimul, a venit doar la caşcaval.
  9. Străinii care vin în România sînt profeţi, iar noi sclavi!

 2. Daniel C

  DA! Are dreptate Tadici in 98,8% din ceea ce a spus , doar ca sa-i tii tu evidenta, fiind preocuparea ta de baza in lipsa de servici , te indeletnicesti cu meseria de „bagator de seama” Stai acolo in satul tau pe post de latrau de serviciu , la tot ce spune Tadici, care a facut istorie in acest sport si nu o sa-l mai egaleze in performante nimeni in urmatori 20 de ani ! Asadar continua la ….pascut !

  1. Anonim

   Daniele esti un bou pentru ca o stiu pe mata. Te-a facut cu betivu de tactu!

 3. aaa

  „Cu 23 minute înainte de final, HC Zalău s-a desprins pentru prima dată la cinci goluri, 23 – 19”.
  Grea matematica asta :)))

Leave a Comment