HC Zalău a învins una dintre pretendentele la titlul de campioană

Victorie extrem de importantă obținută sâmbătă, pe teren propriu, de Handbal Club Zalău. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a învins cu scorul de 21 – 19 formația Gloria Bistrița-Năsăud, o echipă cu un buget mult mai mare și care speră chiar la titlul de campioană în acest sezon. HC Zalău a avut o evoluție bună și, în ciuda faptului că a ratat șapte aruncări de la șapte metri, a reușit să se impună la două goluri și să-și treacă în cont a patra victorie a sezonului.

HC Zalău s-a aflat aproape în permanență la conducere, iar după 4 – 1 în debut, oaspetele s-au apropiat la un singur gol în minutul 8. Zălăuancele au ratat cinci aruncări de la șapte metri în prima parte, scorul pauzei devenind 9 – 7. Cu alte două aruncări de la șapte metri ratate în prima parte a reprizei secunde, Zalăul s-a văzut condusă cu 13 – 12, după ce a avut 12 – 9, dar Tadici și-a redresat rapid jucătoarele, iar finalul a fost, din nou, al formației de la poalele Meseșului.

Toth Krisztina a fost cea mai bună marcatoare a Zalăului, cu șase reușite, iar de la oaspete, cele mai multe goluri le-a marcat Barbosa Cabral Alexandrina, tot șase.

HC Zalău ocupă locul opt după șapte etape, cu 13 puncte acumulate, iar în runda viitoare va evolua pe terenul formației Rapid București.

 

 

Leave a Comment