Alexandru Iliescu este noul director medical al Spitalului Județean

Doctorul Alexandru Iliescu este noul director medical al Spitalului Județean de Urgență din Zalău. Numirea sa are loc după demisia din această funcție a medicului Eva Lapoș.

Medicul Alexandru Iliescu a declarat pentru cotidianul Magazin Sălăjean că „vizăm mai multe proiecte pentru îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor medicale din județul Sălaj. Eu am o concepție proprie. Sălăjenii trebuie să își rezolve problemele medicale în județul lor. Cred că pacienții trebuie să-și rezolve 99,5 la sută din probleme în județul lor și numai în situații excepționale să se ducă spre centrele medicale universitare, spre clinici cu experiență în anumite patologii. Noi asta trebuie să facem pentru oamenii din Sălaj”. Alexandru Iliescu este un medic tânăr care coordonează secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență din Zalău de aproximativ patru ani. De mulți ani, Alexandru Iliescu vine zilnic din Cluj Napoca pentru a profesa la Spitalul Județean de Urgență din Zalău. Interesant este că medicul a urmat în liceu specializarea informatică, iar apoi a ales să devină medic oncolog în speranța că va reuși să facă bine într-un domeniu medical dificil.

foto: Magazin Sălăjean

One Thought to “Alexandru Iliescu este noul director medical al Spitalului Județean”

  1. Anonim

    Mult succes,d-le Iliescu.Era vremea sa vedem o figura noua in conducerea medicinii salajene.Prea suntem impotmoliti in stiinta „somnitatilor” (sic ),locale.Cele bune.

Leave a Comment