HC Zalău a efectuat un nou transfer pentru sezonul viitor

Alexandra Dindiligan, Mouna Jlezi şi revenirea portarului Paula Teodorescu sunt achiziţiile făcute până în prezent de Handbal Club Zalău. Managerul Gheorghe Tadici a ajuns zilele trecute la o înţelegere cu o nouă jucătoare, Cristina Mitrache, din judeţul Vâlcea, handbalistă considerată un mare talent încă din perioada junioratului. În urmă cu un an, handbalista era descoperită cu o malformaţie la inimă, dar situaţia a fost rezolvată pe cale endoscopică, sportiva putând să continue practicarea handbalului de performanţă.

Cristina Mitrache s-a format la Colegiul Tehnic Energetic din Râmnicu Vâlcea, după care a evoluat pentru HC Alba Sebeş, Măgura Cisnădie şi HCM Râmnicu Vâlcea, actuala SCM Râmnicu Vâlcea.

Noua jucătoare a Zalăului, care evoluează pe postul de extremă dreapta, s-a pregătit câteva zile sub comanda managerului Gheorghe Tadici, acesta fiind mulţumit de randamentul handbalistei. „Sunt mulţumit de aportul ei, chiar a avut un randament mai bun decât altele care sunt la echipă de mai mult timp. Mai suntem în discuţii avansate cu o jucătoare şi mai avem una pe listă. Avem deja un lot de 18 jucătoare, iar în cazul în care vom mai face două transferuri, vom transfera alte două handbaliste la alte echipe sub formă de împrumut sau definitiv”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Handbalistele de la HC Zalău au primit câteva zile libere, după ce s-au pregătit timp de o săptămână, urmând să revină la antrenamente în data de 7 sau 8 iulie. Va urma o perioadă de pregătire pe plan local, apoi un cantonament la Cheile Grădiştei, acolo unde se vor mai afla HCM Râmnicu Vâlcea, Gloria Buzău şi HC Dunărea Brăila, antrenorii celor patru echipe luând în calcul disputarea unor jocuri de pregătire spre finalul cantonamentului.

2 Thoughts to “HC Zalău a efectuat un nou transfer pentru sezonul viitor”

  1. Anonim

    Ai destule libelule care trebuie puse pe liber …! Pana nu e prea tarziu ..

  2. Anonim

    Sa faca ordine in comportamentul …libelulelor de noapte ..!

Leave a Comment