HC Zalău a efectuat primele transferuri pentru sezonul viitor

Chiar dacă s-a încheiat abia turul campionatului, Handbal Club Zalău îşi face planuri pentru sezonul următor, mai ales că zilele trecute a fost aprobat de către Consiliul Judeţean Sălaj şi bugetul pentru sportul de performanţă. 3.000.000 de lei este suma ce urmează să fie alocată sportului de performanţă pentru sezonul competiţional 2021 – 2022, HC Zalău urmând să beneficieze, la fel ca anul trecut, de aproape toată suma.

Gheorghe Tadici poartă de ceva vreme tratative cu jucătoare atât din ţară, cât şi din străinătate, iar cu o parte dintre ele a ajuns la o înţelegere. Ioana Bălceanu este una dintre ele, o handbalistă originară din Braşov, care în ultima perioadă a fost jucătoare de bază în lotul naţional de tineret. Bălăceanu a devenit în 2018 campioană naţională de junioare 2 cu ACS Transilvania Braşov, apoi a ajuns la Centrul de Excelenţă de la Râmnicu Vâlcea. În carieră a mai jucat la CNE Râmnicu Vâlcea, dar şi la campioana SCM Râmnicu Vâlcea, după care a ajuns la Dunărea Brăila.

Managerul formaţiei zălăuane a ajuns la un acord şi cu o handbalistă din Franţa, o jucătoare de 22 de ani, dar cel mai reuşit transfer pare a fi revenirea Danielei Băbeanu, actuală Todor. Handbalista a mai evoluat la Zalău în perioada 2008 – 2011, fiind împrumutată de la Oltchim, iar după plecarea de la formaţia condusă de Tadici, jucătoarea a mai activat la SCM Craiova, HCM Roman, Gloria Bistriţa şi Rapid Bucureşti.

În vârstă de 32 de ani, Daniela Băbeanu a semnat un precontract cu clubul zălăuan, acesta urmând a fi definitivat până la mijlocul lunii mai.

„Suntem, în continuare, în tratative şi cu alte jucătoare, atât din ţară, cât şi din străinătate, dar vreau să precizez că ce aducem din afara ţării, nu sunt jucătoare care vin pe mii de euro, contractul va fi de maxim 1.500 de euro, deoarece atât ne permite bugetul”, a afirmat Gheorghe Tadici.

După victoria de săptămâna trecută, 21 – 18 cu CSM Slatina, obţinută în Sala Polivalentă din Bucureşti, HC Zalău a plecat la Cheile Grădiştei pentru un mini-cantonament, urmând să se întoarcă la Zalău în cursul zilei de miercuri.

 

2 Thoughts to “HC Zalău a efectuat primele transferuri pentru sezonul viitor”

  1. Anonim

    Tace si face,ca de obicei ! Felicitari !

    1. Anonim

      Acum iar poate sa învârte bani cum vrea ca e pe mana lui tadici bani

Leave a Comment