HC Zalău a efectuat al doilea transfer al verii

Clubul manageriat de Gheorghe Tadici a transferat-o pe Teodora Bloj, o handbalistă ce a evoluat în ultima perioadă la SC Mureșul Târgu Mureș

După Anca Onicaș, HC Zalău a reușit să ajungă la o înțelegere zilele trecute și cu un inter stânga, Teodora Bloj, jucătoare originară din Târgu Mureș, care în ultima perioadă a activat la formația din localitate.
În vârstă de 29 de ani, Bloj este o handbalistă cu experiență, activând în trecut și în campionatele din Germania și Ungaria.
Managerul Gheorghe Tadici ne-a declarat că poartă tratative în această și cu alte jucătoare, dar că sunt unele care încearcă să-și mărească cota „pe spatele său”. „Este o perioadă a licitațiilor de jucătoare. Handbalistele așteaptă oferte de la diferite cluburi și semnează contractul cel mai avantajos. Sunt, însă, anumnite jucătoare, care afirmă că au fost contactate și de mine, ceea ce nu este adevărat. Cred că dacă fac această afirmație le crește cota. La un moment dat s-a vehiculat că aș fi purtat discuții și cu Carmen Cartaș, ceea ce nu este adevărat”, a afirmat managerul zălăuan.
Tadici a dorit să clarifice și situația Crinei Pintea, despre care se spune că va pleca în această vară la un alt club. „Crina Pintea este o jucătoare căreia acest club și eu i-am întins o mână într-un moment în care nu o cunoștea nimeni. Ea mai are contract cu HC Zalău până în luna noiembrie, însă va trebui să mai evolueze în plus 12 meciuri. Până atunci ea nu poate pleca de la echipă, dar nu va mai evolua nici la Zalău. Nu a respectat programul de recuperare, a avut alte gânduri, iar pentru acest lucru va plăti”, a declarat Gheorghe Tadici.

One Thought to “HC Zalău a efectuat al doilea transfer al verii”

  1. Marius

    Minciuni . Noroc ca nu doare minciuna. Teodora nu este transferata si o cheama Parvan Teodora .

Leave a Comment