HC Zalău a câştigat „Memorialul Constantin Tită”

Cu două victorii şi o înfrângere, Handbal Club Zalău s-a situat pe prima poziţie la finalul turneului de verificare desfăşurat joi şi vineri la Vâlcea, „Memorialul Constantin Tită”.
În primul joc, echipa zălăuană a câştigat cu scorul de 37 – 29 disputa cu lotul naţional de tineret al României, dar a cedat joi seara cu scorul de 26 – 28 împotriva celor de la CSM Slatina, fiind o înfrângere greu de digerat de antrenorul Gheorghe Tadici.

„Fetele au avut o prestaţie lamentabilă atât în apărare, cât şi pe faza de atac. Au fost ratări inexplicabile din partea lor, efectiv au dat dovadă de o lipsă de respect, în primul rând faţă de ele. Nu sunt deloc încântat de ce am văzut în acel joc, dar vor suporta consecinţele, pentru că un astfel de rezultat nu poate fi trecut cu vederea, chiar dacă a fost vorba de un meci amical”, a reacţionat managerul HC Zalău.
Atitudinea fetelor a fost cu totul alta în ultimul meci, HC Zalău câştigând cu 27 – 23 duelul cu formaţia organizatoare, HCM Râmnicu Vâlcea. În urma acestui rezultat, echipa antrenată de Gheorghe Tadici s-a situat pe prima poziţie la final, având în vedere că lotul naţional de tineret al României a dispus cu 28 – 24 de CSM Slatina.
„Fetele de la tineret au reuşit ce nu au putut fetele noastre”, a declarat Tadici, care este şi selecţionerul naţionalei de tineret.

În lotul echipei zălăuane care a participat la turneul de la Vâlcea, nu s-a regăsit centrul Alexandra Bojan, exclusă din lot la începutul săptămânii trecute. „Am renunţat la serviciile sale pe motiv de indisciplină”, a explicat Gheorghe Tadici, care a exclus-o şi din lotul naţional de tineret înaintea turneului din Rusia.
În celelalte partide, s-au înregistrat următoarele rezultate: HCM Râmnicu Vâlcea – CSM Slatina 25 – 22 şi HCM Râmnicu Vâlcea – România tineret 30 – 28.
Locul doi a fost ocupat de formaţia vâlceană, iar lotul naţional de tineret a ocupat poziţia a treia. CSM Slatina s-a clasat pe locul patru.

One Thought to “HC Zalău a câştigat „Memorialul Constantin Tită””

  1. Anonim

    Corecta pozitiaantrenoruui, este rusinos sa pierzi cu echipa de pe ultimul loc din Liga nationala ! Poate asta e si valoarea lor, iar noi credeam altceva ?

Leave a Comment