Două accidente soldate cu două victime pe drumurile sălăjene

Două accidente de circulație s-au produs vineri, 22 decembrie a.c., pe drumurile din județ, evenimente rutiere în urma cărora două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și investigații.

Primul eveniment s-a produs în jurul orei 9 pe DJ 108D. Un bărbat de 39 de ani, din Maramureș, conducea autoturismul personal, iar în afara localității Cehu Silvaniei, într-o curbă periculoasă la dreapta, carosabilul fiind acoperit cu polei, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un șimleuan de 26 de ani. În urma coliziunii autoturismul condus de maramureșean a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de bărbat de 52 de ani, din Satu Mare. Evenimentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului sătmărean. 

Două ore mai târziu, un bărbat în vârstă de 72 de ani, din comuna Românași, se deplasa cu bicicleta pe DJ 108A, iar la un moment dat, din cauza neatenției, a efectuat o manevră neregulamentară de schimbare a direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un zălăuan de 18 ani. În urma impactului biciclistul a fost rănit ușor.

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale și continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Alte articole

Leave a Comment