HC Zalău, 47 de minute de speranţă în faţa Brăilei

Handbal Club Zalău a înregistrat duminică un nou eşec, de această dată pe teren propriu, în faţa celor de la HC Dunărea Brăila. Rezultatul final a fost 23 – 27, după ce Zalăul a condus cu 8 – 2 în minutul 13. Deşi a avut în faţă o echipă mult mai bine cotată, HC Zalău a sperat că va face o surpriză, după cinci partide fără victorie, dar a rezistat până în minutul 47. După 8 – 2 în minutul 13, oaspetele au marcat de cinci ori consecutiv, revenind la o lungime în spatele Zalăului. Cu cinci minute înainte de pauză, Brăila a egalat pentru prima dată, iar până la pauză a reuşit să şi preia conducerea, 11 – 13.

Speranţele zălăuancelor au continuat şi după revenirea de la cabine, iar scorul de pe tabelă a fost strâns. Cu 13 minute înainte de final, tabela a arătat egalitate, 20 – 20, însă oaspetele au fost mai exacte la finalizare şi au punctat mai bine, ducând scorul la 27 – 23. Experienţa echipei din Brăila a ieşit în evidenţă exact atunci când a fost nevoie, în timp ce tânăra echipă a Zalăului a „bifat” al şaselea meci fără victorie, iar situaţia continuă să fie delicată, mai ales că urmează meciuri extrem de dificile pentru formaţia de la poalele Meseşului.

În runda următoare, zălăuancele se vor deplasa la Mioveni, unde vor întâlni Dacia Mioveni, formaţie clasată pe locul 11, la egalitate de puncte cu echipa lui Tadici, care ocupă locul 12, ambele având 10 puncte acumulate.

Marcatoare: HC Zalău – Stamin (5), Vrabie (4), Lazic (4), Mihart (4), Berbece (3), Naumenko (2), Prycop (1); HC Bunărea Brăila – Liscevic (10), Araujo (4), Da Rocha (3), Udriştoiu (2), Balog (2), Sazdovska (2), Quintino (2), Gonzalez (1), Venancio (1).

 

 

 

Leave a Comment