Handbalistele zălăuane încep returul pe teren propriu

Situată pe locul şapte la finalul turului, dar cu un meci mai puţin disputat, HC Zalău speră la un debut cu dreptul în returul Ligii Naţionale, chiar dacă adversara din prima etapă este una dintre echipele cu cel mai mare buget din campionat, HC Dunărea Brăila.

De altfel, brăilencele au în lot nu mai puţin de şapte jucătoare din Brazilia, al cărora salariu este incomparabil cu cel al jucătoarelor zălăuane. Cu toate acestea, zălăuancele au jucat de la egal la egal în tur timp de 50 de minute cu echipa din Brăila, formaţia de la Dunăre desprinzându-se în ultimele zece minute. Partida retur dintre cele două echipe, programată sâmbătă, la ora 11, în Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici”, se anunţă una cât se poate de disputată, cu atât mai mult cu cât Zalăul vine după două înfrângeri, iar Brăila, după o înfrângere surprinzătoare la Mioveni.

Dunărea Brăila se află pe locul şase în Liga Naţională, la numai trei puncte în faţa Zalăului, obiectivul brăilencelor în actualul sezon fiind calificarea în cupele europene.

Partida dintre HC Zalău şi HC Dunărea Brăila va fi transmisă în direct şi pe TVR2.

În prima rundă a returului, au mai fost programate partidele: Ştiinţa Bucureşti – CSM Bucureşti, SCM Craiova – SCM Râmnicu Vâlcea, Minaur Baia Mare – Măgura Cisnădie, Dacia Mioveni – CSM Slatina, Rapid Bucureşti – CSM Deva şi Gloria Bistriţa – Gloria Buzău.

Leave a Comment