Handbalistele zălăuane încep anul la Deva

HC Zalău a încheiat seria meciurilor oficiale din 2021 în data de 18 noiembrie, cu o victorie extrem de importantă obţinută pe teren propriu, în faţa echipei SCM Râmnicu Vâlcea, 21 – 20. În urma acelui succes, zălăuancele conduse de Gheorghe Tadici au  urcat pe locul şapte în Liga Naţională, la trei puncte în spatele ocupantei locului doi.

Competiţia internă a fost întreruptă pentru participarea României la Campionatul Mondial din Spania, unde selecţionata lui Adrian Vasile a ocupat un ruşinos loc 13, obiectivul fiind o clasare, şi aceea modestă, între primele 10 echipe.

Formaţia zălăuană a efectuat un stagiu de pregătire la Cheile Grădiştei în această perioadă, dar a susţinut şi o serie de jocuri de verificare, dispute cu rezultate promiţătoare.

Seria jocurilor oficiale din 2022 începe sâmbătă pentru HC Zalău, echipa zălăuană urmând să evolueze pe terenul ultimei clasate, CSM Deva.

Handbalistele zălăuane nu vor beneficia de aportul managerului Gheorghe Tadici pe banca tehnică, acesta fiind suspendat timp de şase etape, însă tehnicianul zălăuan consideră că echipa pe care o conduce poate câştiga un meci şi fără prezenţa lui pe margine.

Partida dintre CSM Deva şi HC Zalău este programată sâmbătă, la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Deva.

Programul complet al primei etape din acest an, a X-a a sezonului: SCM Craiova – Gloria Bistriţa, Rapid Bucureşti – Ştiinţa Bucureşti, CSM Deva – HC Zalău, Gloria Buzău – Dacia Mioveni, Măgura Cisnădie – Dunărea Brăila. S-au disputat în devans: SCM Râmnicu Vâlcea – Minaur Baia Mare 33 – 32, CSM Bucureşti – CSM Slatina 27 – 26

Leave a Comment