Handbalistele zălăuane, fără replică la Baia Mare

Handbal Club Zalău s-a întors fără niciun punct din deplasarea de la Baia Mare, pierzând sâmbătă cu scorul de 16 – 24 duelul cu Minaur. Primele minute au fost echilibrate, iar după 20 de minute, gazdele s-au desprins, intrând la cabine cu avans de două goluri, 11 – 9. Echipa condusă de Gheorghe Tadici a mai avut un moment bun în partea a doua, iar în minutul 40 s-a apropiat la un singur gol în spatele băimărencelor, 12 – 13. Zalăul a avut ocazia chiar să egaleze, dar Dana Abed-Kader a ratat o aruncare de la 7 metri. A fost momentul cheie al întâlnirii, după ratatea Danei Abed-Kader băimărencele desprinzându-se decisiv pe tabelă şi impunându-se la o diferenţă de opt goluri.
După şapte etape, HC Zalău ocupă locul opt în Liga Naţională, cu 9 puncte, urmând ca în etapa viitoare să primească vizita echipei HCM Slobozia.
HC Zalău: Kelemen, S. Abed-Kader – Nica (4), D. Abed-Kader (4), Şerban (3), Severin (3), Nichitean (1), Popescu (1), Berbece, Coman, Vrabie, Ivan, Tecar şi Lazea. Manager: Gheorghe Tadici. Antrenor secund: Elena Tadici

Leave a Comment